V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.

Pekáreň. Výroba: - pečivo - chlieb - sladké pečivo - knedle

Cukráreň, kaviareň - torty, zákusky, rôzne druhy kávy - ubytovanie v apartmáne.

Predaj belgickej čokolády, darčekovej čokolády..

Čokoládovňa MINACH Mliečne pralinky Horké pralinky Biele pralinky E-shop Darčekové balíčky v krabičkách alebo celofáne Darčekové vouchery Ochutnávka praliniek a horúcich čokolád s výkladom čokoládová fontána a fondue

Predaj, e-shop, eshop: - čaj sypaný čierny, zelený, žltý, biely, ovocný, bylinný... - káva, desiatky druhov - sušené plody a oriešky - kvetinové dekorácie - kávová, čajová keramika, doplnky, dózy.

Rýchle občerstvenie: - čerstvé bagety, šaláty a chlebíčky - zákusky a sladké pečivo. Možnosť posedenia pri káve. V letnom období je k dispozícii záhradka. Ďalšie služby: - Wi-Fi.

Cukráreň. Maloobchod, predaj: - zákusky - zmrzlina

Výroba: -torty -cukrárske výrobky

Výroba, predaj: -kúpeľné oblátky -trojhránky.

Spoločnosť MABICO, spol. s r.o. vznikla v roku 1991 a predmetom jej činnosti je dovoz a distribúcia cukroviniek do slovenských supermarketov a hypermarketov.

Výroba, predaj a distribúcia zmrzliny, oblátok a kornútkov. Možnosť zapožičania predajných vitrín a ďalšieho nutného vybavenia na predaj zmrzliny.

Veľkoobchod, e-shop: - cukrovinky - korenie - víno - káva, čaj - drogistický tovar.

Pekáreň. Výroba pekárenských a cukrárskych výrobkov okrem trvanlivých. Výroba, dodávky: -denne-bežné a jemné pečivo -široký sortiment chlebov vrátane toustového -tmavé pečivo a cereálne výrobky -cukrárske výrobky -chlebíčky, šaláty.

Predaj, maloobchod, e-shop potravín a delikates.

Pekárstvo. Výroba: -pekárenská -pečivo bežné, jemné, celozrnné -chlieb -cukrárska.

Konzumné družstvo. Maloobchod, veľkoobchod, predaj. Lahôdkarská a cukrárska výroba.

Pekárne a pekárstvo. Cukráreň, cukrárstvo.