Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Internetový obchod, e-shop: - maďarské korenie - maďarské špeciality.

Veľkoobchod, maloobchod: - Včelárske potreby - Včelie a prírodné produkty - Kozmetika - Eshop - zásielkový predaj pre ČR a SR. - Export do európskych a mimo európskych krajín

Predaj - ekologicky šetrný drogistický tovar - biopotraviny

Syráreň - výroba, predaj: - extra tvrdý dlhozrejúci syr GRAN MORAVIA. Maloobchodný predaj: - Ostružnícka 12, Olomouc, 585242931.

Výhradné zastúpenie rakúskej firmy Esarom v Českej republike Dodávky, predaj: -potravinárske esencie, vývoj, výroba a predaj potravinárskych aróm, emulzií, základných látok, farbív, ovocných koncentrátov či vitamínových zmesí.

Výroba, distribúcia: -cukrárske zdobenie -farebný kokos -ozdoby z marcipánu -modelované zvieratká -cukrárske sypanie -marcipán -modelovacie a poťahovacie hmoty -čokoládové zdobenie -cukrárske suroviny Tiež tlačíme na jedlý papier.

Výroba a predaj: - torty - pečivo - vianočné pečivo - zákusky - bezlepkové výrobky.

Bezděkov je malá dedinka neďaleko Úsova. A práve tu sme spoločne vytvorili levanduľový statok, kam Vás pozývame na návštevu. Od polovice júna do konca júla, kedy je levanduľa v kvete, sa okrem prechádzky s pohľadom na rozkvitnuté voňajúce polia môžete zúčastniť komentovaných prehliadok priamo na statku, ochutnať degustačné menu v altánku pri ...

Služby: - odborné výživové poradenstvo - znižovanie nadváhy úpravou jedálnička - priberanie do svalovej hmoty, športová výživa - darčekové poukazy na služby - prístrojová lymfatická masáž na prístroji Lymfit 3v1. Pobočka: - Cejl 93, 602 00 Brno. - www.vyzivovyporadce-brno.cz

Cestovná agentúra. Medzinárodná osobná doprava. Vinotéka. Dovoz a realizácia ALGINIT pomocná pôdna látka (hnojenie, kŕmenie).

SPORTCOM.SK sa zaoberá internetovým predajom športového vybavenia. Zakúpite u nás všetko od textilu, obuvi až po iontové nápoje. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: -výhradný zástupca španielskej značky Luanvi.es pre SR -predaj svetových značiek Joma, Select, Adidas, Uhlsport - dresy, súpravy, tepláky - športové trenírky, tričká, ...

Výrobný závod Soľné mlyny Olomouc Výroba: - soľ a výrobky zo soli z kamennej, vákuovej a morskej - soľ s jódom a fluórom - lizy na báze soli aj s doplnkami - jedlé, kŕmne, priemyselné a posypové soli - kúpeľové soli.

Pivovar, minipivovar, výroba: - pivo, piva Pivovarská krčma tel.: 724 710 225

Maloobchodná sieť predajní Vitaland. Predaj doplnkov stravy a športovej výživy.

Ponúkame všetko pre šport, zdravie, krásu a aktívny životný štýl.

Výroba, distribúcia - originál ruská zmrzlina - ovocné sorbety a zmrzliny Kubík.

Maloobchod: - biopotraviny - zdravá výživa - doplnky zdravej výživy - čaje, masti, kozmetika - literatúra - prírodná výživa pre makrobiotikov.

Juhoamerické vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Špeciality: - pochúťky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zaváraniny, kompóty - olivové oleje.

Pálenica, pálenie ovocného kvasu. Liehovar. Výroba strojov a zariadení pre poľnohospodárstvo. Dopravná technika pre poľnohospodárstvo. Ubytovanie - 2x dvojlôžková izba s možnosťou prístelky. Výroba oceľových hál.

Výroba Klopina: - müsli tyčinky Fit, Fit nature, Fit Bio, Fit fruit Bio, Fit fruit, Fit fruitik, go, Simply nut, Challenger a raňajkové cereálie Fit raňajky - viac na www.fit.eu Výroba Šumvald: - Bersi snacky, krekry, chrumky s rôznymi príchuťami.Tiež v BIO kvalite. - Bersi cereálie čokoládové, medové, s ovocnými príchuťami, s ...

Výroba: - mlieko. Rastlinná výroba. Živočíšna výroba: - chov zvierat.