Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predajne Náš GRUNT sú zamerané na predaj tradičných slovenských potravín, predovšetkým od malých a stredných tuzemských výrobcov a farmárov.

Maloobchod: - bylinné produkty - čaje - amulety, mandaly - energetické obrazy - vonné tyčinky

Predajňa - darčeková sieň Predaj, e-shop: - darčekové balíčky, darčekové koše pre firmy, spoločnosti i jednotlivých zákazníkov. Rozvoz darčekových košov priamo k zákazníkovi.

Výroba, dodávky: - hotové jedlá - catering - svadobné hostiny - rodinné oslavy - závodné stravovanie.

Výroba lahôdok a občerstvenia, chlebíčkov, obložených mís, jednohubiek. Reťazec predajní rýchleho občerstvenia v Prostějove a Olomouci s ponukou teplej kuchyne. Možnosť objednávok chlebíčkov, obložených mís a iného aj v eshope na adrese www.desi.cz

Naša sieť obchodov Herba ponúka zdravú výživu.

Predaj alternatívnej medicíny, poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu.

Sme českými výrobcami bylinných prípravkov a doplnkov stravy.

On-line kníhkupectvo, predaj: - knihy, tarotové karty, drahé kamene, minerály, šperky, vonné tyčinky, vône, sviečky, prírodná kozmetika, mydlá, telové oleje, čaje, byliny, výživové doplnky, mandaly, dekorácie, darčeky, relaxačná hudba .

E-shop, veľkoobchod: - superfood - doplnky stravy - BIO potraviny - Eko drogérie - konopná kozmetika

Predaj - vína fľaškové - vína sudové - sekty - darčekové kazety

Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.