Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predaj - vína fľaškové - vína sudové - sekty - darčekové kazety

Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.

Výroba, veľkoobchod - medovina

Cukrovar Vrbátky a.s. Výroba, distribúcia, predaj: - cukor kryštál hrubý, krupica, múčka, vanilínový, škoricový, želírovací, kocky, bridž, camping, hygienicky balený, prírodný a trstinový.

Reštaurácia rodinného typu. Pivovar: - 7 druhov piva, vždy momentálne aspoň 4 druhy na čape - možnosť dodávky piva do reštaurácií - predaj piva v sudoch na súkromné akcie 50, 30 a 15 trl - pivo v pet fľašiach 1, 5 ltr, dodávky do pivoték - exkurzia za 1E/ osobu, skupinová zľava Reštaurácia: -poludňajšie menu po-pia, víkendové menu so a ...

Face roll - kozmetické masáže valčekom. Magnetoterapia. Dýchacie systémy - plazma. Predaj, eshop: - zelené potraviny - dúhové elixíry - doplnky stravy.

Hľadáte pekárstvo v Přerove, kde ponúkajú kvalitný domáci chlieb, sladké či pečivo? Zastavte sa k nám a ochutnajte naše výrobky. Sme pekáreň, ktorá dodáva široký sortiment chlebov, bežného aj jemného pečiva. Základom je výroba na automatizovaných linkách doplnená o široký sortiment jemného pečiva a špeciálnych výrobkov vyrábaných klasickým ...

Distribúcia, predaj: - pekárske droždie pre pekárne a malospotrebiteľov - pekárske zmesi - zlepšujúce prípravky - ďalšie suroviny pre pekárov (margaríny, náplne)

Vinotéka - sudové vína: - fľaškové vína - pochutiny k vínu - cigarety, e-cigarety - med a medovina - darčekové balenie vín.

E-shop, predaj: - prípravky prírodnej liečebnej kozmetiky - potravinové doplnky - bylinné lieky

Modelingová agentúra. Alternatívna čínska medicína, akupunktúra a diagnostika. Eshop, malo a veľkoobchodný predaj produktov čínskej cisárskej medicínyTiens

Pekáreň: - ražno-pšeničný chlieb - bežné a jemné pečivo - zákazková výroba rautového pečiva (vyznačujúceho sa rôznymi tvarmi, hmotnosťou i náplňami).

Ovocný liehovar: špeciálna výroba ovocných destilátov

Výroba vlastných ručne robených praliniek z francúzskej a belgickej čokolády, mäsových špecialít vyúdených skutočným dymom a cibulády bez konzervantov.

Predaj, e-shop: -špecialista na kvalitné krmivá. Predaj nealkoholických a alkoholických nápojov

Prevádzka online bazáru pre súkromnú a komerčnú inzerciu, eshopu s prírodnými potravinovými doplnkami a informačný portál o chudnutí a zdravom životnom štýle.

Výrobná firma - České bylinkové žuvačky sladené sladidlom zo STEVIE

Masáže: - relaxačné masáže - rekondičné masáže - športové masáže - lymfatické ručné masáže - dornova metóda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičenie s deťmi - zdravotné cvičenia pre ženy - pohybové hry pre deti - cvičenie 5-tibeťanov Ako doplnkovú službu ponúkam vitamínové, potravinové doplnky a výrobky ...

Výroba a predaj mlynských výrobkov, pšeničnej a ražnej múky, celozrnnej múky pre veľko i maloodberateľov /domácej pekárne/. Výstavba: - drevostavby - výstavba hrubých stavieb - pergoly.

Veľkoobchod a distribúcia: - mäsové výrobky - údenárske výrobky - mrazené potraviny.

Maloobchod, predaj: - mäso, údeniny - salámy - potraviny. Mäsiarstvo.