V kuchyni sa nezaobídete bez múky, cukru a zdravých tukov. Kúpte si preto do zásoby práškový cukor a cukor kryštál, hladkú, polohrubú a hrubú múku pšeničnú, špaldovú či celozrnnú a tuky v podobe margarínov, masiel a rastlinných a živočíšnych olejov.

Predajňa siete Hruška. Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar. Sídlo firmy: - Nová ulica 532, 74201 Suchdol nad Odrou.

Maloobchod, predaj: -zmiešaný tovar: -potraviny -mäso, údeniny -baliaca činnosť. Výroba, veľkoobchod, rozvoz: -mäso, údeniny -tepelne opracované mäsové výrobky. Doprava do 3, 5t.

Pohánkový mlyn. Výroba, spracovanie, predaj: - pohánka - pohánkové výrobky: - lámanka, krúpa, krupica, múka, šupky, klíčky - cestoviny - kaša - chrumky. Výkup: - vyčistená, vysušená nelúpaná česká pohánka na potravinárske spracovanie. Po telefonickom dohovore zaistíme exkurzie.

Česko-ukrajinská spoločnosť AUSTER-DON a jej český partner, spoločnosť textoris spol. s r.o., pracujú už viac ako 16 rokov na ukrajinskom trhu. Na Ukrajine vykonávame úplný súbor prác vrátane generálnych dodávok – od získania stavebného povolenia, projektovania a adaptácie projektov, montáž až po odovzdanie objektu do používania a servisnú údržbu. ...

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

Internetový obchod s výrobkami z olív. Predaj olivových olejov, olív, ochutených olejov, octov a talianskych potravín.

Český med priamo od včelára to je med z Netína od pána Vojtecha Králíčka. Ponúkame iba kvalitný, český med vyprodukovaný včielkami od nás z Netína. Med od nás nie je nijako upravovaný, predávame ho tak ako ho včielky nazbierajú. Med je chutná, prírodná potravina. Včely ho tvoria z nektárov a medovíc, ktoré zahustí a pridajú do nich ...

-Výroba kŕmnych zmesí, koncentrátov a medikovaných krmív pre hospodárske zvieratá -Nákup, skladovanie a následný predaj poľnohospodárskych komodít -Poskytujeme poradenskú službu v oblasti chovu hospodárskych zvierat

Predaj: - ovocie, zelenina - potraviny - mäso, údeniny - pečivo.

Sme rodinná firma s dlhoročnou tradíciou, ktorá sa špecializuje na výrobu trubičiek z lístkového cesta. Prosetínske trubičky sú vyrábané podľa rodinnej receptúry z ručne spracovaného lístkového cesta z masla. Špeciálne prekladanie, váľanie a chladenie cesta zaručuje jeho vysokú "listovosť". Krehkosť a vláčnosť korpusov dopĺňa ľahký šľahaný ...

Včelárstvo. Výroba, predaj, e-shop -med lesný kvetový, kvetový, pohánkový -med pastovaný, lesný kvetový, kvetový -pohánkový -propolis -domáca medovina -kováčska medovina -päťročná medovina -trojročná medovina.

Obchod na Novodvorskej ulici v Prahe 4 s potravinami a drogistickým tovarom v akcii.

Predaj - bylinné čaje Pestovanie - bio zelenina

Výroba a predaj slnečnicového oleja značky GRANDE. Nákup a predaj potravín FMCG ( káva, energetické nápoje, apod)

E-shop - diétne výrobky bez lepku a produkty s nízkym obsahom bielkovín - chleby, pečivo - múky a zmesi na pečenie - mliečne výrobky.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.