V kuchyni sa nezaobídete bez múky, cukru a zdravých tukov. Kúpte si preto do zásoby práškový cukor a cukor kryštál, hladkú, polohrubú a hrubú múku pšeničnú, špaldovú či celozrnnú a tuky v podobe margarínov, masiel a rastlinných a živočíšnych olejov.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Spoločnosť IMPA spol. s r. o. pôsobí na trhu od roku 1991. V Zruči, neďaleko Plzne, sme, okrem hlavnej budovy, postavili vlastnú testovaciu pekáreň so skladom, odkiaľ vyrážame po celej republike pomáhať, poradiť alebo inovovať. Výroba: - bežné pečivo - prípravky na chlieb - cereálne zmesi - posypové zmesi - špeciálny ...

Veľkoobchod cukroviniek: -oblátky -bonboniery -čokolády -želé, cukríky -lízanky -komprimáty -žuvačky -trvanlivé pečivo. Zaisťuje rozvoz do maloobchodných predajní. Distribučná oblasť: Královéhradecký kraj, Pardubický kraj, Liberecký kraj, severovýchod Stredočeského kraja.

Spoločnosť VUC Praha, a.s.se orientuje na potravinársky priemysel, čistenie a chladenie vôd, filtračné techniku. Sme dodávateľom strojov a zariadení, poskytujeme služby v oblasti počítačového riadenia, projekčne-inžinierske, informačné a technologické služby. Vydávame mesačník Listy cukrovarnícky a repnej, ktorý je zameraný na pestovanie cukrovej ...

Predaj bezobalových potravín, drogéria, starostlivosť o telo. Výdajné miesto Scuk Zlín.

Maloobchod - drogistický tovar Maloobchod - potraviny

Predaj syrov. - syry - Holandsko, Taliansko, Francúzsko - vína - moravské, zahraničné - delikatesy - omáčky, marmelády, jamy, maškrty a ďalšie - darčekové koše - vybavenie na prípravu syra - príprava obložených mís a ďalšieho pohostenia

Predajňa bezobalových potravín - nakupujete na váhu do vlastných vrecúšok, pohárov, nádob či sáčkov. Obchod s organickými potravinami.

Bezobalový obchod s kaviarňou v zero waste štýle. Predaj: - lokálne produkty - výberové kávy - korenie - múka, cestoviny.

Výroba, predaj: lekvár - varený slivkový lekvár – sladený -slivkový lekvár EXTRA - bez pridaného cukru -slivkový lekvár s makom -slivkový lekvár s rumom a škoricou.

Spoločnosť AAK Slovakia s.r.o. sa zaoberá výrobou potravinárskych olejov a tukov. Špecializuje sa na rastlinné oleje, ktoré sú zložkami s pridanou hodnotou v mnohých produktoch, ktoré ľudia radi konzumujú. Vyrábame tieto produkty chutnejšie, zdravšie a udržateľnejšie. Vývoj rastlinných olejových riešení pomáha urobiť vaše produkty zdravšími ...

Oleje pre oblasť gastronómie dováža firma Oilimp s.r.o. so sídlom v Jihlave. Medzi produkty patria napríklad rastlinné fritovacie, panenské olivové oleje KTC, FRIBEL CHEF, ROMANO, FRIBEL CULINAIRE a ďalších značiek.

E-shop, maloobchod: -Krmivo pre deti -Krmivo Bebilon.

Spoločnosť ROYAS s.r.o. ponúka kompletné služby spojené s výrobou a montážou plotov, ubytovanie a chutné obedy v príjemnej krčmičke, predajňu potravín a cukráreň s výbornými zákuskami a kávou. Už od roku 1992 vyrábame a dodávame ucelený sortiment plotov a pletív pre všetky druhy oplotenia. Spracovávaním kvalitného materiálu pri využití modernej ...

Internetový obchod, e-shop: - ručne vyrábané výrobky z Valašska - keramické, kameninové formy na pečenie - sklenené dekorácie - textilné hračky - sklenené fľaše na slivovicu - drevené kolísky na bábiky - oleje lisované za studena.

Tovar z Rakúska, Nemecka a Talianska. Internetový obchod, maloobchod, predaj: - drogéria - potraviny.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové, dia potraviny - obilniny, strukoviny, ryža, múky, slady, pochutiny - produkty pre vegetariánov - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozie výrobky - čaje, čajové zmesi.

Zaoberáme sa predajom lokálnych potravín od vybraných regionálnych výrobcov. Prevádzkujeme eshop a kamennú predajňu Z Komôrky s výdajňou Zásielkovne a eshopu.

Majiteľ farmy je profesionálny včelár s 200 úľov. Jeho krédo je "keď sa ti práca stane koníčkom, do smrti nemusíš pracovať".