Predaj: -textil dámsky, pánsky, detský -doplnky.

Česká sviečkáreň, mydláreň a kozmetika: - sviečky, mydlá, kozmetika, voskové pastelky.

Predaj, e-shop: - pivo - víno - limonády - liehoviny - výčapná technika

Potrebujete zásobiť Váš obchod či nechtové štúdio nechtovým materiálom? Obráťte sa na firmu CEDRO sole s.r.o. vo Veľkom Újezde pri Olomouci. Ponúka predaj nechtového materiálu pre veľkoobchodníkov, školiace centrá, e-shopy a ďalších distribútorov. Predaj aj do nechtových štúdií a predajní. Prevádzkujeme internetový obchod, kde je všetko pre ...

Predaj, e-shop: - luxusné darčekové krabičky na spodnú bielizeň - krabičky na víno - kartónové domčeky pre deti - darčekové truhličky.

Radek Procházka prevádzkuje kvetinárstvo so zameraním na rezané svadobné i smútočné kytice, črepníkové kvety, dekoratívne predmety, umelé aranžmány a mnoho ďalšieho.

Výroba, predaj: - drevené debny - atypické palety - palety drevené prosté - drevené palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, veka. - pergoly - nábytok z paliet Sušenie a ošetrenie reziva Výkup a predaj: - palety EUR použité.

predaj: - hydraulické žeriavy - hydraulické testery Webster Instrument - prvky pre hydraulické obvody Výroba: - armovanie vysokotlakových a nízkotlakových hydraulických hadíc - nádstavby nákladných vozidiel. Veľkoobchod: - technické hadice - rozvody tlakového vzduchu.

Výroba a predaj kompozitných materiálov: -epoxidové systémy pre všetky druhy laminačných techník. Predaj tkanín určených na laminovanie: -uhlíkové a aramidové tkaniny a ich hybridy -sklené tkaniny -aluminizované tkaniny -diolénové a strahávacie tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Sladký Méďa, s.r.o. v Košiciach je cukráreň s detským ihriskom a detským kútikom. Vyrábame jedinečné zákusky. V našej curkárně ktorá sa zameriavame na organizovanie rodinných a detských osláv v príjemnom a útulnom prostredí. Na zákazku vyrábame svadobné, detské, ovocné a čokoládové torty.

Informačné centrum Olomouc Vám zabezpečí služby sprievodcu vrátane prehľadu turistických informácií. Prebieha tu aj predpredaj vstupeniek na kultúrne podujatia alebo rezervácie ubytovania. Informačné stredisko mesta Olomouce: - turistické informácie o Košiciach a regióne Haná - informácie o kultúrnom a spoločenskom dianí v Košiciach - ...

E-shop - didaktické a učebné pomôcky pre školy a škôlky