E-shop, predaj: - pneumatiky - alu disky - plechové disky. Pneuservis.

Veľkoobchod, maloobchod: - textil - bavlnené výrobky - výhradný dovozca a distribútor pre SR značiek AJS, S & L, Donella, Cottonil, Berger a textilných výrobkov Vega - bezšvové prádlo, určené výhradne pre ženy - Výrobky značky COTTONIL.

Pražiareň kávy s ochutnávkou - domáca pražiareň kávy tureckého výrobcu TOPER. - 20 druhov Arabic káv a 4 naše kávové zmesi.

Konečne štýlový e-shop, iba s tovarom ktorý je skladom a ktorý je u vás do dvoch dní doma! Väčšina svetových značiek a budeme stále rozširovať! Už teraz je v pláne niekoľko nových značiek a kolekcií! Sme maloobchod so značkovým tovarom. Oakley, Monster, Rockstar, Muchachomalo, Frends. Všetko skladom! Pripravené na odoslanie! Predaj: - ...

Predaj, e-shop: - japonských a ázijských potravín a doplnkov do domácnosti.

Spoločnosť SacerGape s.r.o. prevádzkuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horúca čokoláda - príslušenstvo na prípravu kávy - mlynčeky, moka kanvičky ai. - kávovary - čistiace prípravky Pražiareň Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - dámska spodná bielizeň - podprsenky - nohavičky - komplety - dámske plavky.

Dovoz, distribúcia: - kanadské granulované krmivá pre psov Veľkoobchod - hlavný sklad Bedihošťská 211 798 12 Kralica na Hanej tel.: 731 416 423 Maloobchodná predajňa Plumlovská 3 796 01 Prostejov tel.: 737 764 104

Zlatníctvo, hodinárstvo: - švajčiarske hodinky - snubné prstene - diamantové šperky.

Predaj: - originálne značkové parfémy - toaletné vody - darčekové sady - kozmetika. Značky: - Dior, Chanel, Hugo Boss, Calvin Klein a mnoho ďalších.

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

Výroba, renovácia, ostrenie, povlakovanie: - štandardné aj špeciálne nástroje