Prevádzkujeme luxusné solárne štúdio. K dispozícii je 7 moderných solárií. Ďalej ponúkame predlžovanie rias metódou riasa na riasu či formovanie postavy vďaka modernej vibračnej plošine FLABéLOS. Predávame solárnu kozmetiku.

Predaj krmív pre psy, mačky, hlodavce a vtáctvo. Na e-shope je možné objednať terárijné a akváriové vybavenie.

BLOCKG Interpreter´s Essentials, s.r.o. sa zameriava na predaj blokov, ručne vyrábaných kabeliek a na predaj hudby pre tlmočníkov a prekladateľov. Telefón: +49 (0) 178 541 08 22

Fit-day je najväčším výrobcom rastlinného proteínu v Českej republike. Používame iba tie najkvalitnejšie suroviny pestované v Európe na výrobu vašich obľúbených raňajok a desiat.

Predaj: - matrac - vankúše - deky - čističky vzduchu.

FRIM nábytok s.r.o. je nové meno firmy FRIM pre EXTREM s.r.o. Vyrábame zákazkový nábytok súkromným osobám aj firmám, špecializujeme sa na postele a vstavané skrine, riešime zložité priania k spokojnosti zákazníkov. Vyrábame matrace aj čalúnené postele z nehorľavých materiálov (prípadne z materiálov so zníženou horľavosťou), prírodných výplní ...

Združovanie ľudí a chorôb Marfanov Syndróm. Opravy starožitných aj súčasných hodín v našej chránenej dielni.

Predaj značkového oblečenia španielskych značiek Smash, Mismash, Paramita, Mamatayoe a talianskej značky Bleifrei.

Všeobecne prospešná spoločnosť TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociálna firma ERGONES sa zameriava na poskytovanie sociálnych služieb pre zrakovo postihnutých. Zamestnávame osoby so zdravotným postihnutím a ponúkame celý rad služieb medzi ktoré patrí napr. Predaj kompenzačných pomôcok pre zrakovo postihnutých, potlač reklamných predmetov, výroba ...

Fitcentrum. Sauna s ochladzovacím bazénom. Solárium. Predaj: - doplnky výživy - vitamíny - potreby na cvičenie. Služby osobného trénera a masáže. Športové programy pre študentov a zamestnancov. Lyžiarske kurzy.

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Predaj, e-shop: - náradie - technická chémia - ochranné pracovné pomôcky

Výroba a predaj detských produktov z bavlny a bambusu: - látkové, bavlnené plienky - bambusové plienky - osušky - nohavičkové plienky.

Spoločnosť JP Final sa špecializuje na predaj motorových olejov pre nákladné a osobné vozidlá, poľnohospodársku techniku a priemysel a pneuservis. Medzi sortiment spoločnosti sa radí aj autobatérie, autokozmetika a voda do ostrekovačov.

Spoločnosť Stefanutto s.r.o. sa zameriava na výrobu sáčkov, boxov a bagov na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

MarMarDeko sa špecializuje na kvetinové dekorácie, svadobné kytice, smútočné väzby, črepníkové kvety. V predajni je možné zakúpiť aj rôzne kvetináče, košíky, sviečky a vázy.

Jana Kuchariková prevádzkuje v Olomouci na ulici tr. Mieru 965/105 Kvetinárstvo Kytka. Našou hlavnou činnosťou je smútočná väzba a vence, kedy spolupracujeme s pohrebnou službou Fénix. Ďalej ponúkame aj väzbu kytíc na každú príležitosť, vrátane svadobných kytíc. Súčasne aranžujeme nielen rezané, ale aj sušené kvety a predávame aj ...

E-shop s komponentmi na výrobu sviečok. Predaj mydiel, korálikov, komponentov na drôtkovanie a dekoračných predmetov.