Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Firma SAFETY PRE s.r.o. sa zaoberá kompletným servisom v oblasti požiarnej ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) vrátane zaistenia školenia a poradenstva. Tiež vykonávame inžiniersku činnosť, v ktorej vám zaistíme autorizovaného inšpektora pre technický dozor stavieb. Sústredíme sa na lokality ako je Brno a jeho blízke ...

Naša spoločnosť dodáva: -obrusy všetkých typov - teflónové, damaškové, bavlnené -hotelový textil (obliečky, uteráky, závesy, záclony), rautové sukne, povlaky na stoličky Ponuka je určená ako pre luxusné hotely a reštaurácie, tak aj pre bežné stravovacie prevádzky (školy, nemocnice, domovy pre seniorov).

Predaj - školské potreby - detský nábytok Internetový obchod - hračky - stolné hry - detský nábytok - detské kočíky - školské potreby -predaj - hračky - stolné hry -predaj - detské odevy.

Predaj dámskej, pánskej a detskej obuvi a módnych doplnkov.

Predaj dámskej, pánskej a detskej obuvi a módnych doplnkov.

Veľkoobchod: - dámske, pánske, detské oblečenie.

Čistiareň peria Čistiareň a práčovňa Výroba - prešívané prikrývky a vankúše Opravy - dáždniky, odevy.

Predaj, e-shop: -prikrývky -vankúše -obliečky -prestieradlá -matrace -rošty -prehozy -postele -skrine -komody -nočné stolíky ad.

Internetový obchod, predaj: - štýlové oblečenie pre dojčatá a batoľatá - pre chlapcov a dievčatká - dupačky - nohavice - kraťasy - lacláče - overaly - sety - tričká - topy - šaty.

ZÁLEŽÍ NÁM NA VAŠEJ SPOKOJNOSTI Veľkoobchod, maloobchod, predaj, vzorkovňa, poradenstvo, zásielková služba: -kovanie pre vstavané skrine ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníkové dvierka na nábytok SIRO ALU-Style -dekoratívna fólia SIRO-BURG -nábytkové kovanie SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: ...

Predaj - dámske oblečenie. Šitie na zákazku.

Pánska, dámska, detská obuv, pančuchový tovar. Kabelky, peňaženky. Športcentrum.

Maloobchod, e-shop: - metrový textil - metráž.

Internetový obchod, e-shop: - odevy, zn. MEATFLY - snowboardové, skate vybavenie - obuv - batohy.

Výroba, distribúcia, e-shop vlneného oblečenia.

E-shop: - Gothic, Metal, Punk oblečenie a doplnky

Výroba koženej galantérie - aktovky - peňaženky - spisovky - dosky na jedálne a nápojové lístky.

Služby: - kreatívny grafický design - tlačový design - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia - výroba a potlač textilu

E-shop: - pánska spodná bielizeň - kozmetika - pánske tričká

E-shop: - dámske oblečenie - obuv

Činnosť: - poradenstvo v oblasti solárnych elektrární - výroba, montáž oceľovej konštrukcie

Dodávateľ, predaj: -ochranné pracovné pomôcky -pracovné a športové odevy, obuv -zdravotnícky materiál.

Predaj bytový textil. Predaj spodná bielizeň, župany, košieľky, pyžamo, plavky. Fitness oblečenie.

Nakupujte online, e-shop, eshop z pohodlia domova dámske, pánske a detské oblečenie a doplnky. Objednávajte ešte dnes šaty, košele, tričká, mikiny, svetre, nohavice, bundy, pančuchy, bielizeň, plavky, topánky, kabelky, šperky a ďalšie. Väčšina tovaru na sklade! Odosielame do 48 hodín!

Predaj detskej obuvi a reflexných prvkov.