Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Veľkoobchodný predaj širokého sortimentu vysoko kvalitných produktov z oblasti spojovacie a upevňovacie techniky, náradia, skrutiek, dielenské chémie a tiež ochranných pomôcok má pre Vás spoločnosť reca spol. s r.o .. V našom portfóliu nájdete závitové tyče, matice, skrutky do dreva, podložky, hmoždinky, ručné náradie, rezné a brúsne nástroje, ...

Všetko pre remeslo, priemysel a obchod. Veľkoobchod so železiarskym tovarom, železiarstva. On-line webkatalog vrátane ceny sú k dispozícii na našich www stránkach. Najširší sortiment železiarskeho tovaru. Kovanie a spojovacia technika: Stavebné kovanie - okenné a dverové kovania - odkvapnice, parapety, tesnenia - dverné závesy, ...

Dovoz, distribúcia, veľkoobchod textilu vhodného na reklamné účely. Reklamný textil: -reklamný textil CHILI (šiltovky, čiapky, šály, rukavice, klobúky, polokošele, vetrovky, vesty, fleecové produkty -reklamný textil Sol's (tričká dámske a pánska, polokošeľa, košeľa, mikiny, fleece a športové bundy, vesty, vetrovky). Veľkoobchod, ...

Maloobchod, predaj: - plavky, športové odevy, spodná bielizeň zn. Litex®

Spoločnosť ANJA BAGS s.r.o. prevádzkuje e-shop Demix, kde zakúpite dámske kabelky, pánske tašky, rúška, dezinfekcia, batohy, doplnky, oblečenie (aj detské), kozmetiku a šperky. Sortiment tvoria výrobky známych značiek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellisa a ďalšie.

Sklad, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -materiál vodoinštalačný, kúrenársky, plynoinštalačný (kompletný sortiment) -čerpadlá do vrtov ponorné, vodárne domové -uzatváracie armatúry -radiátorové zátky, ventily vretenové, guľové, klapky, termostatické hlavice, šróbenie -fitinky, tesnenie -hadica - voda, plyn -izolácia potrubia ...

Karolína Čejková prevádzkuje kožušníctvo a zameriava sa na opravy a prerábky kožušinového tovaru, kožušín a čistenie.

Predaj, internetový obchod, e-shop: -pyžamá, nočné košele, župany, spodná bielizeň, tričká, ponožky....

Prevádzkovateľ aukčného portálu. Internetový obchod. Sprostredkovanie, nákup, predaj: -nový aj použitý tovar cez internet.

Motylum s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dizajnových sklenených motýlikov k pánskym oblekom.

E-shop s anatomicky tvarovanou a priliehavou funkčnou bielizňou pre deti, môže a ženy. Predávame bundy, nohavice, mikiny a vesty, spodky, tričká a košele, ponožky, čiapky.

TUČI s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu firemného oblečenia a pracovných odevov.

Predaj, eshop: Luxusná spodná bielizeň a doplnky značiek Victoria 'Secret a PINK

Špecializovaná firma na kremičité piesky: - geotextílie pre jazdiarne - piesky podľa použitia - antuka

Predaj - široký sortiment detskej obuvi - pre dievčatá aj chlapcov, obuv na doma, vychádzkovú obuv, športová obuv, ... Slovenská atestovaná obuv pod značkou kvality ŽIRAFKA a česká kvalita.

SWISSGREEN ALFA s. r. o. sa zameriava na dovoz a predaj strojov pre stavebníctvo, vysokotlakových komponentov a pracovného oblečenia.

Radim Svoboda prevádzkuje opravovňu a čistiareň odevov, predáva pelechy pre psov, chovateľské potreby, molitanové dosky a zvyšky látok.

predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál, prístroje - káble, vodiče, svietidlá, svetelné zdroje - materiál (úchytný, úložný, hromozvodový a zemniace) - rozvádzače a batérie - náradie a ochranné pomôcky.