Zákazková aj kusová výroba a následný predaj textilu, oblečenia a obuvi ponúka sortiment módnych, pracovných, športových a bežných typov oblečenia, obuvi, doplnkov a ďiných textilných výrobkov z prírodných a syntetických materiálov v rôznych veľkostiach.

Lubomír Rašovský so značkou oblečenia Acrobat sa zameriava na výrobu a predaj tričiek, mikín a potlač textilu.

Kristína Svidroňová sa zameriava na optimalizáciu webov a vyrába a predáva NANO rúšky.

Spoločnosť TWATA factory s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia.

Iveta Nedomova Design s.r.o. sa zameriava na dizajn a predaj oblečenia nekonvenčného, škandinávskeho štýlu vhodného pre všetky druhy postáv. V sortimente je možné nájsť blúzky, mikiny, sukne, šaty, čiapky a mnoho ďalšieho.

PhDr. Adam Chalupníček prevádzkuje internetový jarmok služieb, tovaru a výrobkov.

Firma poskytuje profesionálne služby hodinového manžela. Zaisťuje najrôznejšie remeselné práce pre byty, domy, chaty i chalupy. Samozrejmosťou je spoľahlivý a flexibilný prístup a hlavne odvedenie kvalitnej práce. h.

LS Style krajčírstvo s.r.o. je rýdzo česká výrobná firma, ktorá kladie dôraz na poctivú českú výrobu a tradíciu zachovania klasického remesla. Aj keď sme mladá firma, máme bohaté dlhoročné skúsenosti, ako so šitím odevov, tak aj hotelového a bytového textilu. Sme schopní ušiť prakticky všetko podľa priania a aktuálnych potrieb zákazníka. Zakladáme ...

Spoločnosť EUROSTOCK Czech Republic s.r.o. ponúka: - taliansky módny tovar - outletového oblečenia

Spoločnosť Hanks s.r.o. ponúka: - strešné produkty - fasádne produkty - parozábrany - záhradné textílie. Výdajný sklad - adresa: Retechov 70, 763 26 Luhačovice.

Spoločnosť Mag 45, s.r.o. je poskytovateľ logistických služieb a dodávateľ dielov pre hightech priemysel a elektrotechnický priemysel - dodávka nástrojov, obrábacie, ručné - spojovacie materiály - ochranné pomôcky.

Predaj, e-shop: - detský tovar - detské oblečenie - hračky - detské obliečky

Obchodná spoločnosť Retria company, s.r.o. prevádzkuje e-shopy LuxusnéKošile.com a Retria nails: E-shop LuxusnéKošile.com ponúka luxusné pánske košele, kravaty a doplnky značky AVANTGARD. E-shop Retria nails ponúka profesionálny UV gél laky a doplnky pre domácu manikúru.

Textilománia s.r.o. poskytuje predaj domáceho textilu, postelí, matracov a ďalších výrobkov. Ponúka kvalitné obliečky, prestieradlá, uteráky a osušky českej výroby. Niektoré vzory obliečok si nechávajú exkluzívne vyrábať iba pre náš obchod.

Internetový obchod, e-shop: - drogéria, kozmetika - dámske, pánske, detské odevy - módne doplnky - športové potreby.

Internetový obchod Kabelečky.cz má v ponuke: - štýlové kabelky a peňaženky rôznych druhov, na každú príležitosť. S našou krásnou kabelkou, stanete sa modelkou!

Spoločnosť WELD PROFI s.r.o. má veľkoobchod, maloobchod, kde poskytujú predaj záručný, pozáručný servis, oprava, poradenstvo, konzultácie v oblasti: -zváracia technika -zváracie stroje, zariadenia -náhradné diely, príslušenstvo -zváracie zdroje -páliace a rezacie stroje -zváračky, autogén -stroje na zváranie metódou MIG/MAG, TIG, ...

PiCaSo manufactury, s.r.o. sa zaoberá s ručnou výrobou matracov, vankúšov, prikrývok a ďalších posteľných doplnkov.

Ottoberg, s.r.o. je obchod s odevmi, ktoré ponúka na eshope ale aj na kamennej predajni. V sortimente majú ako dámske, tak aj pánske odevy.

CGE Systems s.r.o. má b ponuke: pracovné odevy - montérky, prilby - zabezpečovacie systémy - alarmy, kamery

Zekucia, s. r. o. je veľkoobchod so spodnou a nočnou bielizňou so zameraním na dovoz tovaru z Talianska. V súčasnej dobe dovážame z 3 štátov EÚ – Talianska, Maďarska a Slovenska. V bielizni ponúkame klasické aj módne kolekcie známych talianskych značiek, pánske pyžamá BipBip, župany Belmanetti, plavky Rebecca Swimwear a Ikab.

HYGOSERVIS a.s. realizuje predaj hygienického programu a kancelárskych potrieb.: -uteráky v úlohe -skladané uteráky -priemyselné utierky -netkané textílie, obrúsky -zásobníky, nádoby na odpad -zásobník na toaletný papier -zásobníky na uteráky -nádoby na odpad -dávkovače mydla -osviežovače ...

Predaj, oprava, servis: - laserové stroje, technika - meracie prístroje - ochranné pomôcky - optické a antivibračné stoly - stroje pre polygrafiu

Galatex je galantéria, ktorá má pre svojich klientov: -látky -galantéria -pančuchový tovar -vlna -kusový textil -opravy a šitie odevov

Václav s.r.o. prevádzkuje zásielkový obchod so špecializáciou na obliečky: - obliečky pre dospelých cez 280 dezénov, detské obliečky 80 dezénov - pre bábätká máme prebaľovacie podložky, zavinovačky, vreckáre, obliečky, mantinely, nebesá, detské deky a ďalšie - prikrývky, vankúše, prestieradlá froté, jersey aj atypické rozmery. Garancia 30 ...