Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Pavel Mikulský so sídlom v Uherskom Hradišti sa zaoberá stavebnými prácami. Súčasťou našej činnosti sú napríklad rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier, rodinných domov a bytov a taktiež výstavba rodinných domov (podľa požiadavky aj na kľúč). Ponúkame aj búracie a obkladačské práce. Samozrejmosťou je dodávka materiálu a cenová ...

Dodávka, montáže, výstavba: -komínové systémy, komíny -viacvrstvové komínové telesá. Kominárstvo, kominár. Práca: -vložkovanie, revízia, čistenie, kolaudácia komínov -frézovanie komínov -meranie emisií plynových spotrebičov. Predaj, eshop: -keramické EURO komíny -komínové vložk, nástavce -krbové kachle, kachľové pece -sporáky na ...

Predaj a montáž klimatizačnej techniky, vzduchotechniky. Elektromontážne práce.

Výrobca modulových domov. Variabilné modulové drevostavby. Občianske stavby, kancelárie, škôlky, rekreačné objekty

Stavebné a sadrokartonárske práce. Zatepľovanie fasád. Vonkajšie aj vnútorné omietky. Rekonštrukcia domov, bytových jadier. Zaistíme aj demolácie a odvoz sutiny.

Firma Imrich Šara so sídlom v Majstriciach v okrese Uhorské hradisko sa zaoberá komplexnou stavebnou činnosťou. Ponúkame rekonštrukcie bytov a rodinných domov v Uherskom Hradišti a okolí a taktiež ich stavbu. Máme školených murárov, inštalatérov, elektrikárov a mnoho ďalších špecialistov, ktorí Vám podľa Vášho projektu postavia čokoľvek, čo ...

Výroba, predaj, montáž: - interiérové dvere, - obložkové zárubne. podniková predajňa - Uherské Hradiště 686 01, Velehradská trieda 218 tel .: 731580554. e-mail: hanackova@topdoors.cz - Praha-Vysočany 190 00, Poděbradská 777 / 9c tel .: 739466995 e-mail: praha@topdoors.cz - Ostrava-Hrabová 720 00, Cementová 183 ...

Podniková predajňa. - interiérové dvere, - obložkové zárubne.

Výstavba bytových a nebytových budov. Murárstvo. Obklady, dlažby.

Inštalatérske práce. Služby v odbore Voda - Kúrenie - Plyn. Servis a výmena kotlov.

Rekonštrukcia bytových jadier a kúpeľní. Rekonštrukcia celého bytu. Inštalatérske práce.

Zemné a výkopové práce s minibagre VOLVO EC25. Odvoz odpadu, sutiny, výkopové zeminy, ekologická likvidácia. Prenájom kontajnerov. Kosenie trávy. Žeriavnícke práce.

Solárne sady pre rodinné domy aj firemné objekty. Riešenie zníženie nákladov na prevádzku domu. Vybavenie žiadosti o dotácie na solárne panely.

Spoločnosť LEVEL 02, a.s. je výrobca kamennej dlažby, obkladov so sídlom v Zlíne. Je možná zákazková výroba kamenných atypických výrobkov. Aktuálne je našou hlavnou činnosťou predaj sanitárnej keramiky, predávame kamenné, keramické, veľkoformátové dlažby, obklady a ďalšie vybavenie do kúpeľne, kuchyne. Sme predajcovia prírodného kameňa a umelého ...

Stavby na kľúč: - priemyselné - obchodné - občianske - vodohospodárske - ekologické. Opravy a úpravy vodných tokov. Rekultivácia skládok.

Internetový obchod, eshop, predaj: - stavebniny - náradie - potreby pre dom, záhradu - hygiena, upratovacie prostriedky - dielenské vybavenie.

Predaj a servis náradia a nástrojov všetkých známych značiek: - ručné, elektrické, pneumatické aj špeciálne náradie - príslušenstvo - spotrebný materiál. Doprava zaistená.

Vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce. Montáž vodovodov a odpadov. Podlahové kúrenie. Montáž, inštalácia, servis plynových, kondenzačných kotlov. Kaskádové kotolne. Dodávka kúrenárskeho a vodoinštalačného materálu.

Sklad stavebného materiálu. Maloobchod, predaj: -interiérové stavebné komponenty pre suché stavby -sadrokartóny KNAUF: -stropné podhľadové systémy, podhľady -stenové systémy -podlahové systémy -predsadené steny -suché omietky -špeciálne systémy s vysokou protipožiarnou odolnosťou -suché maltové zmesi KNAUF PSS*: ...

Výstavba: - rodinných domov na kľúč - hrubej stavby - pozemné stavby. Rekonštrukcia. Demolácia. Vybavenie úveru.

KOVOMAT - železiarstva. Predaj spojovacieho materiálu: - skrutky, skrutky, klince, hmoždinky - vrtáky, tesnenie - dverové zámky a kovania - náradie - poštové schránky - náradie pre remeselníkov a záhradkárov - drezy - elektródy.

Plynoinštalácia. Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení. Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Solárne systémy. Kanalizačné systémy. Rekonštrukcia kúpeľní.

Maloobchod, predaj: -náterové hmoty: -farby, laky -maliarske potreby, maľby -fasádne, interiérové nátery -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónovanie farieb TIKKURILA na automatickom tónovacom stroji.

Práca: -elektromontáže. Projekcia, dodávka, montáž, servis, revízia, oprava: -vedenie vysokého a nízkeho napätia - vonkajšie aj káblové -verejné osvetlenie. Nákup, predaj: -materiál: -elektromateriál, -káble, -transformátory.