Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavebná firma. Výstavba rodinných domov. Zatepľovanie fasády. demolácia

Murárske a kamenárske práce. Zatepľovanie fasád a rekonštrukcie stavieb. Vnútorné a vonkajšie omietky.

Opravy poklopov a vpustí s využitím samonivelačné techológia.

Naša firma ZEND s.r.o. sídliaca v okrese Uherské Hradiště sa zaoberá predajom, požičiavaním a servisom záhradnej techniky. Súčasťou nášho sortimentu sú napríklad mulčovače, kosačky, reťazové píly, záhradné traktory, krovinorezy, postrekovače, pásové transportéry, dúchadlá a vysávače, štiepačky dreva, snehové frézy a čerpadlá. Ponúkame tiež ...

Výroba, vývoj, konštrukcia: -pracovný plošiny: -přívěsové, prívesové -kloubové -teleskopické -kloubovo-teleskopické -mobilné, prívesové -nůžkové -sloupové -vyrovnávací mostíky.

Kominictví Koníček vykonáva bežné kominárske práce. Ak hľadáte kominára z lokality Uherský Brod, Uherské Hradiště, obráťte sa na mňa. Som skúsený kominár s dlhoročnou praxou a kvalifikáciou v odbore kominictví. Vykonávam kontroly komínov podľa vyhlášky alebo komín vyčistím či poradím v rôznych situáciách ohľadom komínov. Vykonávam tieto ...

Veľkoobchod, predaj: - fasádne profily - sadrové prvky - dekoračné lišty.

Predaj hydroizolačná fólia: - strechy, - spodnej stavby, - plavecké bazény, - záhradné jazierka, - pre pitnú vodu. doplnkové prvky: - geotextílie, - poplastovaný plech, - kotviace prvky, - parotesné a drenážne fólie.

Strechy, drevostavby. služby: - tesárstvo - klempířství - pokrývači. Predaj, e-shop: - pracovné odevy tel .: 776202043

Hlavnou činnosťou firmy Archgeo Uherské Hradiště je meranie radónu, ktoré je zo zákona povinné. Meriame radón na stavebnej parcele, v budovách - pre stavebné firmy, projekčné a realitné kancelárie a tiež pre občanov v regióne Zlínsky kraj, Zlín, Uherský Brod, Kyjov i Hodonín. Na našom webe nájdete formulár, kde vyplníte meno, adresu, parcelné ...

služby: - výstavba rodinných domov na kľúč - zakladanie stavieb - občianske a priemyselné stavby - rekonštrukcie domov a bytov - komplexné stavebné práce - požičovňa stavebného náradia

Spoločnosť PFLORIÁN s.r.o. sa sústredí na práce. Realizujeme stavby na kľúč a vykonávame všetky murárske práce. Ďalej sa zameriavame na elektroinštalácie a realizácia podláh. Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - murárske práce - elektrikárske práce - obkladačské práce - izolačné práce - podlahárske práce. Všetky murárske a ...

maliarske práce. Nástreky, nátery. Tapetovanie. Čistenie fasád: - odstraňovanie zeleného až čierneho povlaku z fasády.

Výroba plastových výrobkov: - sanačné kliny - mrazuvzdorné terče pod dlažbu - injektážna pakry - podložky pre drevostavby - technické výlisky.

Regionálne stavebniny. Predaj štrkov, pieskov a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 ton. Stavebný materiál, stratené debnenie, studničnej skruže, betón, izolácia, SDK, cement, lepidlá, stavebná chémia, náradie, a ďalšie. Vykonávame zemné a výkopové práce, terénne úpravy, svahovanie aj nakládku materiálov pásovým minibagre.

Výroba, predaj: -vratové techniky -sekční garážové vráta -privátní a priemyselné brány -pohony brán.

Podlahárstvo. Stolárstva. práca: - pokládka plávajúce podlahy, PVC, linolea, kobercov, vinylových podláh - pokládka a renovácia drevených podláh - vyrovnanie podkladu nivelačné stierkou. Montáž stropných kaziet. Keramické obklady, dlažby, murárske práce.

Výroba, stolárstvo: - drevené postele pre psov - drevená strúhadlá - drevené hračky - dekoračné, reklamné predmety a iné.

ŽPSV s.r.o. .: -betonové výrobky pre stavebníctvo sa zameraním pre stavebníctvo železničnej, cestné a pozemné.

práca: -obkladačské: -vnútorné aj vonkajšie obklady, dlažby -kompletné rekonštrukciu kúpeľní a bytových jadier -zateplování, fasády.

Stavebná firma. Rekonštrukcia domov, bytov. Zateplenie fasád. Zámkovej dlažby, ploty, okrasné múriky a iné murárske práce.

Naša dlhoročná spoločnosť sa zaoberá návrhmi, výrobou a montážou konštrukcií a výrobkov prevažne kovového charakteru vrátane renovácií. Pracujeme po celej SR. Pracujeme ako s bežnou oceľou, meďou, nerezou, mosadzou, tak aj so sklom, plexisklom, Lexan, ťahokovom, pozinkom, komaxitom, PVC a iným materiálom. Snažíme sa navrhovať a zhotovovať ...

Výroba: - informačné vitríny pre mestá a obce - vonkajšie vitríny pre firmy, školy - presklenné výstavné vitríny - prebaľovacie pulty.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - priemyselné i domové spínače a zásuvky - modulové prístroje, prúdové chrániče - motorové spúšťače - zemniaci materiál - svietidlá - svetelné zdroje - batérie.