Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavba, výstavba, realizácia: -výstavbu rodinných domov -rekonštrukcia bytových jadier -montáže sadrokartónov -opravy fasád, zateplenie fasád -opravy a rekonštrukcie striech a krovov -stavby z kameňa. Stoliarstvo, stoláreň, výroba: -nábytok na zákazku -kuchynské linky -kúpeľňový nábytok -vstavané skrine .

Výroba inteligentných vonkajších modulov do verejných priestorov a rodinných záhrad. Unikátny dizajn - riešenie na mieru: - zvukové aj optické bariéry - výklopné prvky - vonkajšia učebňa - prvky ihriska - pre firmy vonkajšie pracovisko, posedenie a pod.

Spoločnosť AutoDOOR Uherský Brod je výrobno-montážna firma špecializovaná na privátne garážové brány, vstupné dvere a priemyselné brány, priemyselné vjazdové brány, požiarne uzávery - dvere. Máme za sebou už 25 rokov praxe v odbore. Zabezpečíme aj kompletné servisné služby pre všetky typy výrobkov - reagujeme pružne, servis riešime obratom, ...

Stavebná spoločnosť. Všetky murárske práce. Stavby na kľúč aj rekonštrukcia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovací materiál: -matice, skrutky, skrutky, podložky, hmoždinky, skrutky, kotevná technika.

Kameníctvo a kamenosochárstvo Trtek z Nivnice je rodinná firma z regiónu Uherský Brod, z 35-ročnou tradíciou v odbore kamenárskej práce. Na zákazku dodáme nielen pomníky a krycie dosky, ale aj obklady krbov, fasády aj kamenné dosky do kúpeľne či kuchyne. Vykonávame aj rytie písma na pomníky a náhrobky. Všetky kameňosochárske a kamenárske ...

Výrobca stavebných prvkov pre kanalizáciu a infraštruktúru. Výroba, predaj: - odvodňovacie žľaby Stora-Drain - liatinové poklopy a mreže Fondatel - kompozitné poklopy Hermelock - polyetylénové odlučovače ropných látok STORA Septor - vsakovacie boxy pre akumuláciu, zdržanie a vsakovanie dažďových vôd STORA Hidrobox - vírové ...

Internetový predaj: - zváracia technika - priemyselné vysávače - náradie do dielne

Výmena starých strešných okien Velux. Odborná montáž tieniacej techniky, servis: - exteriérové žalúzie a rolety.

Stavebná firma. Kompletná výstavba na kľúč, novostavby. rekonštrukcia stavieb Zemné a búracie práce. Doprava stavebných materiálov. Práe. - vodo-topo - elektroinštalácia - tesárske - kamenárske, obkladačské práce Požičovňa stavebného náradia.

Hodinový manžel: - montáže nábytku - čistenie odpadov - montáže batérií - kosenie trávy Pokrývačstvo, tesárstvo.

sklenářství: - sklenárske práce - zasklievanie - verandy, dvere, výlohy, okná - opracovanie skiel - výroba dvojskiel a trojskiel - výroba akvárií a terárií. Predaj, maloobchod: - skla - číra, bronzová, mliečna, ornamentálne, lepená, drôtoskla, keramická - celosklenené prepážky - sprchové kúty - zrkadla. Zarámovanie obrazov: ...

Výroba, predaj a montáž: - posuvných striech - posuvných dverí - okien a dverí na zimné záhrady - zimné záhrady Van Beveren - výsuvných okien.

Nerezové zábradlie Sova. Zákazkové zámočníctvo vyrába a montuje zábradlie podľa požiadaviek klienta.

Elektroinštalácia. Alarmy, kamerové systémy. Inštalatérske a kúrenárske práce. Maliarske a natieračské práce.

Tesárske, Pokrývačské a Klempirské práce. Výstavba aj rekonštrukcia striech. Pergoly, kryté státie. Drevostavby - zrubové stavby.

Práca: -revízia, revízna -elektromontáže, elektroinštalácia -slaboprúd -silnoprúd -revízia: -elektrické zariadenia aj náradie -hromozvody -meracia a regulačná technika -montáže, inštalácia: -zabezpečovacia a monitorovacia technika -GPS -ozvučenie -NONSTOP servis pri haváriách.

Stavebná firma, výstavba, stavebné práce, rekonštrukcia, montáž: -montáž sadrokartónu - deliace priečky, protipožiarne konštrukcie, zavesené podhľady, predsteny, podkrovie -sadrokartónové konštrukcie - impregnované, protipožiarne, bezpečnostné RIGIPS -pôdne vstavby -zateplenie fasád -stavebné práce, modernizácia - bytové jadrá -montáž ...

Služby v oblasti slaboprúdu: - zabezpečenie budov a majetku. Elektroinštalácia pre váš dom. Inštalácia, montáže: - zabezpečovacie a kamerové systémy - prístupové systémy do budov - videotelefóny - PC a siete.

Stavebné a dokončovacie práce. Výmurovky priečok ai. Zámková dlažba, oporné múry. Výkopové práce.

Liate betónové podlahy. Anhydritové a cementové samonivelačné potery. Realizujeme podlahy pre rodinné domy, bytové a administratívne budovy.

Tesárske práce. Drevostavby. Rekonštrukcia domov. Monfáž: - altány - prístrešky - záhradné domčeky.

Rekonštrukcia kúpeľne, bytového jadra. Sadrokartonárske práce. Obkladačské a murárske práce. Vodo topo plyn inštalácie. Požičovňa stavebného náradia.

Služby: - podpora, plánovanie, projektovanie, organizovanie, kontrolovanie a vedenie podnikateľských činností v odboroch stavebníctva a verejných zákaziek

Výroba - vybavenie skladov - regálové systémy - regály - policové archívy. Montáž, výroba - ľahké oceľové konštrukcia. zámočnícke práce - kovovýroba.