V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Elektroinštalácia, elektropráca. Elektromontážne a elektroinštalačné práce. Výstavba rodinné domy (RD): - drevostavby. Montáž: - sadrokartóny.

Stavebná firma. - komplexná stavebná činnosť (priemyselné, občianske, vodohospodárske stavby) - zemné práce - búracie a demolačné práce vr. likvidácia odpadov Inžinierska činnosť, projekcia a vykonávanie pozemných a hydrotechnických stavieb vr. rekonštrukciou a demoláciou.

Spoločnosť TALPA - VHS, s.r.o. sa zameriava na výstavbu vodohospodárskych stavieb predovšetkým na Morave, ale realizujú sa po celej SR. Zameriavajú sa na stavbu inžinierskych sietí, rekonštrukcie vodných diel, rekultiváciu skládok, demolácie aj na výstavbu protipovodňových opatrení. Vodohospodárske stavby: - rekonštrukcia vodných nádrží - ...

Prenájom: - automechanizmy - zemné stroje - autožeriavy - montážne plošiny. Stavba: - dopravné stavby - vodné stavby - kanalizácia.

Hĺbkové zakladanie stavieb: - špeciálne zakladanie stavieb - piloty, štetové steny, tesniace steny, mikropilóty, zemné kotvy - sanácia zosuvov nestabilných území - odvodňovacie vrty - zabezpečenie hydrogeologických a geologických prác.

Stavebná firma: - výstavba a rekonštrukcia RD a BD - zatepľovanie - revitalizácia bytových domov. Búracie a demolačné práce. Zámková dlažba.

Stavebná firma, výstavba: - priemyselné a bytové objekty na kľúč - rekonštrukcia pamiatkovo chránených objektov - strechy - nové, oprava existujúcich striech - rodinné domy - opláštenie budov.

Hlavnou náplňou spoločnosti GABAS - stavebná spoločnosť s.r.o. je poskytovanie služieb v oblasti staviteľstva. Sme rozvíjajúca sa stavebná firma pôsobiaca na celom území SR. Ponúkame Vám rekonštrukcie, prestavby, základovej dosky, výrobu drevostavieb, realizáciu vykurovacích systémov a v neposlednom rade zemné práce. Všetky práce zabezpečujeme ...

Spoločnosť KMT International, s.r.o. so sídlom v Ostrave sa špecializuje na navarovanie električkových a železničných koľajníc. Vykonávame renováciu a rekonštrukciu električkových oblúkov a križovatiek súčastí pomocou patentovanej technológie navarovanie automatom pod tavivom bez predhriatia. Naša technológia pomáha výrazne znížiť náklady na ...

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcia budov - hrubá stavba - zemné a výkopové práce - projektovej dokumentácie - stavebný dozor.

Práca: -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia, revitalizácia - zatepľovanie - strechy. Výroba a montáž: - plastové a hliníkové okná, dvere - výmena okien.

Firma Luděk Tošenovjan - svetlíky sa zameriava na dodávku, montáž a rekonštrukciu strešných svetlíkov a presvetľovacích prvkov. Ďalej vykonávame tiež rekonštrukcie opláštenie výrobných hál aj montáž strešných konštrukcií. Sídlime v meste Vratimov. Naša činnosť: - montáž sedlových, oblúkových a shedových svetlíkov - montáž bodových ...