V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Pozemné a inžinierske staviteľstvo, stavby. Stavebné projekcie, projektovanie stavieb. Projekčné služby: - vypracovanie návrhu - štúdia, realizačný projekt. Projektová dokumentácia: - územné, stavebné konanie - skutočné prevedenie stavby - prevedenie stavby. Pasportizácia, zameranie existujúcich objektov. Hrubé prepočty stavby, ...

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom - rekonštrukcia kúpelní

Firma sa zaoberá montážou fotovoltaických elektrární. Inštaláciu vykonávame do 60 dní. Zaistíme vybavenie dotácií. Poskytujeme kompletný záručný aj pozáručný servis. Inštalácia solárnych systémov na mieru.

Architektúra, projekčná činnosť. Realizácia-interiéry. Montáž: - sadrokartón - plávajúce podlahy. Rekonštrukcia: - byty - rodinné domy - bytové jadrá - kúpeľne. Výstavba: - podkrovie.

Spoločnosť BIOMAROS s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa zaoberá predovšetkým ťažbou dreva a ponúka aj ďalšie služby v lesníctve. Ďalšou našou činnosťou je aj predaj gastronomického zariadenia a komplexné stavebné rekonštrukcie. Ponuka našej firmy je rozsiahla, ale v každom odbore našej činnosti sa vždy snažíme vyhovieť ...

Stavebná činnosť, rekonštrukcie inžinierskych sietí, výkopové, demolačné a zemné práce, úpravy terénu, realizácia zámkových dlažieb. Stavby pre energetiku, líniové stavby (vodovody, kanalizácie, komunikácie a ďalšie). Certifikácia podľa normy ISO9001.

FVA Solar s.r.o. dodáva fotovoltaické elektrárne na kľúč. Pomôžeme sa získaním štátnej dotácie na realizáciu fotovoltaiky. Poskytujeme taktiež záručný a pozáručný servis nami inštalovanej fotovoltaickej elektrárne. Poskytujeme taktiež energetické poradenstvo, kedy Vám pomôžeme s výkupom prebytkov z Vašej elektrárne.

Stanislav Žydel sa zameriava na rekonštrukcie domov, bytov a chatiek, realizuje bezbariérové aj klasické kúpeľne a vykonáva elektroinštalačné, vodoinštalačné a murárske práce.

Spoločnosť European Welding Institute s.r.o. sa zameriava na komplexné služby týkajúce sa zvárania, realizácie stavieb a stavebného dozoru a na oblasť tlakových, zdvíhacích, elektrických a plynových zariadení.

Stavba: - domy na kľúč - základové dosky. Práca: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.

Stavby, stavebná činnosť: - všetky murárske a stavebné práce - rekonštrukcia - novostavby - zatepľovanie budov a objektov - montáž sadrokartónu - vonkajšie úpravy - dlažby - fasádnické a štukatérske práce - obklady, dlažby - montáž - krby.

Sme spoločnosť zaisťujúca kompletné balíčky a služby pre našich občanov formou bližšieho dohovoru a vzájomného porozumenia vo veciach potrebných. Zaistíme a radi poskytneme bližšie informácie týkajúce sa či rekonštrukcií rodinných domov alebo informácií týkajúcich sa dotačného programu zelená úsporám. Našou prednosťou je obnoviť vzhľad dnešných ...

MTM Building Home s.r.o.je stavebno obchodná a poradenská spoločnosť zameriavajúca sa na realizáciu stavieb murovaných rodinných domov na kľúč: - stavby pozemného staviteľstva - rodinných a bytových domov a ich rekonštrukcia - výstavba nových domov na kľúč - vykonávame demolácie aj výstavbu hrubých stavieb pri veľkých objektoch Súčasťou ...

David Prívetivý prevádzkuje na webe spoločnosti Vorkstav. Je to firma špecializujúca sa na rekonštrukciu bytových jednotiek a domov.

Rekonštrukcia, stavebná činnosť, búracie práce

Kompletné dodávky, montáž, servis, revízia vzduchotechnických systémov všetkých typov vr. chladenie. Realizácia, revízia silnoprúdovej elektroinštalácie do 1 000 V. Rekonštrukcia, výstavba objektov. Zatepľovanie budov. Predaj a realizácia zatepľovacieho systému OMLUX.