V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Vodohospodárske stavby: návrhy, príprava a realizácia: - mechanicko-biologickej čistiarne odpadových vôd pre obce a mestá - ohrev vody pomocou výmenníkových staníc či samostatných vykurovacích okruhov - chemické hospodárstvo - skladovanie, riedenie, miešanie a transportovanie kvapalných chemikálií - bioplynovej stanice - vypracovanie ...

Reklamná činnosť: - polepy firemných automobilov, reklamných pútačov, stojanov, tabúľ, firemných štítov - reklama na auto - reklamná tabuľa - tlač

Stavebné práce: - murárske práce - rekonštrukcia bytových jadier - podkrovné vstavby - zatepľovanie fasád - montáž sadrokartónov - výstavba domov.

Murárske a obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - pokládka dlažby.

Rekonštrukcia kúpeľní, bytov a interiérov - obkladačské práce - murárske práce - sadrokartonárske práce - elektrikárske a elektroinštalačné práce - maliarske a natieračské práce - búracie práce.

Stolárstvo. Výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - schodisko - dvere - pergoly.

- Izolatérstvo - Klampiarstvo a oprava karosérií - Maliarstvo, lakovníctvo a natieračstvo - Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení - Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny - Podnikanie v oblasti nakladania s nebezpečnými odpadmi - Pokrývačstvo, tesárstvo - Poskytovanie technických ...

Stavebná firma, výstavba: - inžinierske siete, kanalizácia - dopravné stavby - chodníky, cesty, cesty, komunikácia - ČOV - rodinné domy - priemyselné stavby - rekonštrukcia. Zaistenie a likvidácia banských diel.

Vzorový dom. Stavebná firma, výstavba: - nízkoenergetické montované masívne rodinné domy na kľúč.

Stavebná firma, výstavba: - komerčné, obytné, priemyselné budovy - rodinné domy - rekonštrukcia, revitalizácia. Prenájom, požičovňa: - stavebné stroje - montážne plošiny - žeriavy. Práca: - výškové - zámočnícke.

Výstavba: - nízkoenergetické a pasívne domy - drevostavby - americkej rodinné domy.

Sme stavebná firma, ktorá začala svoju činnosť v roku 1999 so špecializáciou na úsporu energií budov, obnoviteľné zdroje, systémy vetranie budov, vzduchotechniku a rekuperáciu.

Ťažiskom našej činnosti je zaistenie výstavby montovaných drevostavieb, ako sú rodinné domy i nebytové stavby. Poskytujeme štandardné vybavenie domu bez základovej dosky a financovanie vhodným úverom.

Projekty, výstavba: - fotovoltaické elektrárne.

Spoločnosť TTM Morava s.r.o. už od roku 1998 poskytuje kompletný servis údržby v oblastiach stavebníctva, vykurovania, solárnych systémov, klimatizácií a vzduchotechniky. Kladie dôraz na kvalitu poskytovaných služieb a maximálnu spokojnosť zákazníka. Spoločnosť TTM Morava s.r.o.zaisťuje projekčný, rozpočtový i komplexno-dodávateľský servis v ...

Poradenstvo: - v oblasti úspor energií, - využitie netradičných, alternatívnych, obnoviteľných energií. Projekcia, montáž, servis: - slnečné kolektory - solárne zariadenia na ohrev vody, bazénov, prikurovania a technologické ohrevy. Veľkoobchod: - solárna technika.