Demolačné práce vrátane zemných a búracích prác, spracovanie a odstránenie zemín a sutín, recyklácia materiálov a ekologická likvidácia nebezpečných odpadov, likvidácia a sanácia azbestu. Demolácie sú možné u nízkych stavieb aj priemyselných objektov.

Sme mladá firma, ktorá si zakladá na individuálnom prístupe ku každej našej zákazke a osobným prianiam našich klientov. Radi za Vami prídeme kamkoľvek. Zameriavame sa na: Kompletná rekonštrukcia bytov a rodinných domu. Od zednichých, sadrokartonárskych, elektrikárskych, inštalatérskych, obkladačských až po maliarske práce okrem iného ponúkame aj ...

Stavebné práce: -inžiniering (engineering) -dodávky stavieb na kľúč -rekonštrukcia, demolácia, adaptácia -stavby pozemné, občianske, priemyselné -rodinné domy-dodávky vrátane projekcie a architektonického riešenia.

Firma František Greguš sa už od roku 1994 zaoberá činnosťou v oblasti realizácie zemných, búracích a prípravných prác a cestnej nákladnej dopravy. V rámci nákladnej autodopravy sa zameriavame predovšetkým na prevoz sypkých materiálov a poľnohospodárskych plodín a produktov. Ponúkame napr. jednorazový transport aj dlhodobé zásobovanie väčších ...

Naša firma Vladimír Vrbický sídliaca v okrese Svitavy sa zaoberá predovšetkým vykonávaním zemných a výkopových prác so stavebnými strojmi. Máme skúsenosti ako s drobnými, tak i náročnými zemnými prácami a rozsiahlymi terénnymi úpravami. Ponúkame aj povrchové a hĺbkové terénne úpravy, a to vždy na základe predstáv a požiadaviek zákazníka. V ponuke ...

Stavebná firma: - novovstavby - rekonštrukcia - búracie, výkopové a drobné stavebné práce - vodo-topo-plyn - elektro aj revízia - zatepľovanie fasád - obkladačské práce - zámkovej dlažby - drenáže okolo domov - sadrokartóny - odvoz sutiny - dovoz piesku a štrku - kamenné okrasné múriky - bytové jadrá - rekonštrukcia

Zemné, výkopové a búracie práce nakladačom Locust 903 a minirýpadlom YANMAR VOI38. Preprava kontajnerovou aviou.

služby: - výkup, spracovanie, predaj kovového odpadu. - recyklácia stavebnej sutiny. - demolácie a demontáž stavieb a ich častí. - likvidácia technologických zariadení.

Všetky zemné a výkopové práce, demolácie. Odvoz a uloženie sute, zeminy, betónu, terénne úpravy, autodoprava. Nákladná a kontajnerová doprava, veľkoobjemové presuny zeminy, kameniva a iné. Predaj piesku, štrku. Strojové pokládka krajníc.

Rekonštrukcia bytových jadier. Stavebné a demolačné práce. Kompletná realizácia, rekonštrukcie domov, bytov. Hodinový manžel.

Stavebná firma, stavebné práce: -komplexné stavebné práce -demolácia -komunikácia -pozemné staviteľstvo -kanalizácia -rekonštrukcia + prístavby -bytové jadrá -kúpeľne -sadrokartóny, podhľady. Držitelia certifikátu na zatepľovacie systémy a protipožiarne systémy.

Stavby Zatepľovanie rodinných domov a bytových domov Inštalácia objektov Stavby inžinierskych sietí Demolácia objektov