Demolačné práce vrátane zemných a búracích prác, spracovanie a odstránenie zemín a sutín, recyklácia materiálov a ekologická likvidácia nebezpečných odpadov, likvidácia a sanácia azbestu. Demolácie sú možné u nízkych stavieb aj priemyselných objektov.

Firma TEON STAV s.r.o. so sídlom vo Frýdlante nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek sa zaoberá všetkými zemnými, výkopovými a demolačnými prácami. Zaoberáme sa tiež realizáciou vodohospodárskych stavieb a súčasťou našej činnosti je aj realizácia a podieľanie sa na projektoch týkajúcich sa zadržiavania vody v krajine.

Murárske, demolačné a pokrývačské práce.

Stavebná firma, stavebné práce: -bytové stavby, byty -zatepľovanie -rodinných domov -kúpeľne, bytové jadrá -strechy, sadrokartónové konštrukcie -omietky -demolácia -murárske. ZELENÁ ÚSPORÁM.

Zaistíme výkopové práce pre súkromné osoby aj veľkých investorov. Z výkopových prác vykonávame stavebné základy, terénne úpravy, kopanie bazénov a nádrží, základy na uloženie kabeláže. Realizujeme menšie búracie práce a prevoz materiálu.

Stavebná firma. - komplexná stavebná činnosť (priemyselné, občianske, vodohospodárske stavby) - zemné práce - búracie a demolačné práce vr. likvidácia odpadov Inžinierska činnosť, projekcia a vykonávanie pozemných a hydrotechnických stavieb vr. rekonštrukciou a demoláciou.

služby: -demolice objektov -zemní práce -odbahnění rybníkov -autodoprava.

Práca: -zemné -demoličná -lesnícke -kamenické -vodohospodárske stavby Služby: -nákladná autodoprava

Remeslá, služby - zámočnícke práce - kovovýroba - zemné a výkopové práce - demolácia Výroba, montáž - oceľové konštrukcie - klietky na kontajnery - vráta, ploty Služby - nákladná autodoprava - preprava sypkých materiálov, odvoz sutiny

Stavebná firma v Hradci Králové. Stavba rodinných domov na kľúč, rekonštrukcia bytov a domov, demolácia stavieb, realizácia ekonomických stavieb, elektroinštalačná a vodoinštalačná práca sanácia základov.

Firma vznikla v roku 2017 po predchádzajúcich skúsenostiach v odbore, špecializácie firmy sú prevažne výkopové a zemné práce, stavebné a prípravné práce, zámkovej dlažby, rekonštrukcie chodníkov, upratovanie a demolácie. Naša firma sídli v Ostrave a je spoľahlivým partnerom v oblasti stavebníctva.

Činnosť: - zemné, výkopové práce - úprava terénu - demolácia - dovoz zeminy, piesku.

Práca: -demolácia -zemné práce -recyklácia -výškové práce -mobilné žeriavy Stavba, výstavba: -prevádzkové objekty -technologické celky -komunikácia -inžinierske siete Služby: -vnútroštátna a medzinárodná nákladná autodoprava

Stavebná firma: - výstavba a rekonštrukcia RD a BD - zatepľovanie - revitalizácia bytových domov. Búracie a demolačné práce. Zámková dlažba.

Prevoz materiálov - do 5t - vozidlo kontajnerová Avie s užitočnou hmotnosťou do 5t Búracie práce Zemné a výkopové práce pásovým minibagrom Volvo s dosahom 3, 8m