Murárske práce zahŕňajú činností v podobe výmuroviek obvodových múrov domov, opráv vonkajších aj vnútorných omietok, stavby sanačných omietok, rekonštrukcie bytových jadier, umeleckej murárskej činnosti, liatych podláh, štukovania či zatepľovanie objektov

Luboš Kadlec sa zameriava na murárske práce, montáž sadrokartónu, zatepľovanie domov, výrobu drevených schodísk a dverí, obklady, dlažby a plávajúce podlahy.

Milan Vrbka sa špecializuje na murárske práce, poskytuje služby pre poľnohospodárstvo a záhradníctvo a poradí si aj s činnosťami týkajúcimi sa izolatérstva.

Spoločnosť Strechy Čermák, s.r.o. sa zameriava na pokrývačské, tesárske a klampiarske práce, opravu karosérií a murárstvo.

František Uhlíř sa zameriava na stavebné práce, murované jadrá, rekonštrukciu bytových jadier a ďalších objektov, zateplenie fasád a na drevostavby.

Michael Pavlidis sa zameriava na murárske, obkladačské, stavebné práce a rekonštrukcie bytových jadier.

Pavel Jambor sa zameriava na stavebné, maliarske a murárske práce, rekonštrukcie, stavbu sadrokártónov a výstavby domov na kľúč.

Petr Kolouch sa zameriava na stavebné, murárske, izolačné práce, montáže sadrokartónov, pokládku dlažieb a dodávku stavebného materiálu.

Roman Rosecký sa zameriava na murárske práce, opravy bytových jadier, sadrokartóny, zateplenie a obklady.

Vlastimil Žák sa zameriava na murárske a železobetonárske práce.

Zatepľovanie Sadrokartóny Obkladačské práce Murárske práce

Sadrokartonárske práce Obkladačské práce - vonkajšie dlažby Stavebná firma Murárske práce

Lakovnícke a natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce Zateplenie budov Dokončovacie stavebné práce

Obkladačské práce - dláždenie Murárske práce

Služby: -čalúnnictvo, -stavebné práce, -sadrokartón, -rekonštrukcia bytových jadier na kľúč.

Zaisťuje, vykonáva: -stavby -výkopové a zemné práce -odvoz sutiny, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -prevoz stavebného materiálu -projektová dokumentácia, rozpočet.

Hydroizolácia plochých striech: -asfaltové modifikované pásy -stierkové hmoty -lokálne opravy strešných plášťov -zatepľovanie plochých striech. Nátery plechových striech. Zatepľovanie fasád. Stavebná izolácia. Rekonštrukcia: -terasy -balkóny. Práca: -murárske -sadrokartón. Predaj: -fasádne farby -náterové hmoty vonkajšie ...

Vykonáva: -stavby na kľúč vrátane projektovej dokumentácia -rekonštrukcia -montáž-sadrokartóny, podkrovné vstavby -zatepľovanie budov, fasády -všetky obklady, dlažby -všetky práce vodoinštalačnej, elektroinštalačné, kúrenárske -montáž zabezpečovacej techniky-alarmy kamerové systémy, domáce telefóny -murované bytové jadrá ...

Poradenstvo, realizácia: -fasády, fasáda -omietky, omietka.

Široký sortiment suchej výstavby, tepelnej izolácie Orsil, Isover. Montážna činnosť a stavebná činnosť. Montážne práce: -v oblasti sadrokartónov a minerálnych podhľadov Kompletná dodávka: -drevostavby na kľúč. Spracovanie: -cenové ponuky. Autodoprava. Stavebniny. Stavby na kľúč. Zateplenie fasád. Pokrývanie ...

Stavebná činnosť: stavby a rekonštrukcie (bytové, občianske a priemyselné objekty). Vykonávanie: -jednotlivé stavebné profesie (murník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba vrátane dodávky -liate povrchy, vyrovnanie podláh -obklady -omietky -fasády, zatepľovanie fasád -krovy -pokladanie strešnej krytiny -vstavby, nadstavby, ...

Roman Jelínek z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na elektroinštalačné a stavebné práce a chov morčiat a papagájov.

Orest Ivasyuk sa zameriava na murárske, búracie a obkladačské práce, rekonštrukcie domov, bytov a kúpeľní, stavby komínov a krbov, pokladanie dlažby a mnoho ďalšieho.

stavby: -dvouplášťové strechy na panelové domy -půdní vstavby a nadstavby na panelové domy -stavby na kľúč -komíny. práca: -tesařské, murárske, klampiarske, pokrývačské -střechy -hydroizolace -drevená šindeľ-historické a reprezentatívne objekty -výškovo nátery a montáže konštrukcií pomocou horolezeckej techniky -bourání: komíny, ...

Ing. Jaromír Špaček sa zameriava na výrobu a montáž stropov a železobetónových stropných panelov. Stropné panely vyrába podľa dokumentácie alebo zamerania.