Murárske práce zahŕňajú činností v podobe výmuroviek obvodových múrov domov, opráv vonkajších aj vnútorných omietok, stavby sanačných omietok, rekonštrukcie bytových jadier, umeleckej murárskej činnosti, liatych podláh, štukovania či zatepľovanie objektov

Hlavné činnosti firmy sa zameriava na izolácie, strechy. Ponúkame murárske, klampiarske, pokrývačské práce. Montáže strešných okien. Stavby a opravy strešných plášťov klasických aj atypických typov striech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, manzardová strecha a pod. Krovy, väzby, oplechovanie atiky, odkvapový systém, odkvapnica, ...

Libor Balabán z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na obkladačské a murárske práce.

Rastlinná výroba: -pestovanie poľnohospodárskych plodín. Živočíšna výroba. Vykonávame: -stavebné práce -zámočnícke práce -stavebná výroba.

Práca: - murárske - sadrokatonárske - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby

Murárstvo, murárske práce - rekonštrukcia a prestavby - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - základové dosky.

Miroslav Stupka sa špecializuje na výstavbu a rekonštrukciu domov, chatiek, garáží. Poradí si aj so zateplením, obkladačskými prácami a pokladaním vonkajšej dlažby.

Martin Trojan sa zameriava na murárske práce, robí rekonštrukcie bytov a kúpeľní, ďalej na sadrokartonárstvo, kúrenárstvo a inštalatérstvo.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - sadrokartonárske práce - pokrývačské a klampiarske práce.

Výroba, práca: - murárstvo - rekonštrukcia aj novostavby - všetky murárske práce - obklady a dlažby - vonkajšie krby - poradenská činnosť.

Stavebná firma Michal Zaťko má v oblasti stavebníctva dlhoročné skúsenosti. Zaistia vám široké možnosti stavebných prác od rekonštrukcií kúpeľní a bytov, výstavby a prestavby bytového jadra, položia dlažbu, obklady, nainštalujú sprchovací kút, vaňu, WC, urobia drobné murárske práce, vodo-topo, vymenia vykurovacie telesá, vykonajú ...

SOLSTAV sa zameriava na stavby a strechy na kľúč, murárske a zemné práce, rekonštrukcia pôd a mnoho ďalšieho.

Služby: -montážne práce -suché stavby -sadrokartóny, minerálne podhľady, podlahy, palubkové obklady, sadrovláknité podlahy. -Murárstvo, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhľady. -strešné okná - Velux -doplnky.

Rekonštrukcia, prestavba: -kúpeľne na kľúč -murárske, obkladačské práce -generálne opravy panelových domov Montáž a rekonštrukcia: -rozvody: voda, kúrenie -vodomery -kotolne. Maloobchod, veľkoobchod: -obklady, dlažba -inštalačný materiál -vane, umývadlá, sprchové kúty, WC, kúpeľňové doplnky, sprchové dvere -kúrenársky ...

Výroba, práce: -zednické -stavebné -zateplování fasád -půdní vstavba.

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce - zámočnícke práce - sadrokartonárske práce - projekčná činnosť.

Stavebná firma. Všetky stavebné práce: -zednické práce - murovanie obvodového muriva, betonárske práce, Borac práce, osadzovanie okien a dverí, výmurovky, vonkajšie a vnútorné omietky, sanačné omietky a mnoho ďalšieho. -obkladačské práce vyrovnanie obkladu, montáž obkladu, pokládku dlažieb, sokle, obkladanie schodov, podmurovku rohových i ...

Drevostavby Bartoš s.r.o. sa zameriava na výstavbu nízkoenergetických domov, stavieb a chatiek na kľúč. Medzi ďalšie činnosti spoločnosti sa radí zhotovenie fasád, pokládka dlažby, murárske práce a mnoho ďalšieho.

Voda, kúrenie: -rekonstrukce rozvodov vody, kúrenia, kanalizácie -dodávky výmenníkových a odovzdávacích staníc -regulácia tepelnej energie. -zednické práce Obchodná činnosť: -velkoobchod, maloobchod - kancelárske potreby, textil a obuv -předizolované potrubia ISOPLUS -POŠTOVNÉ schránky.

Zbyněk Petz sa v Třebíči zameriava na murárstvo, stolárstvo a podlahárstvo. Špecializuje sa na zákazkovú výrobu historických modelov lodí, lietadiel, hradov a zámkov.

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebníctva a špecializuje sa predovšetkým na zateplenie fasád, ďalej vykonáva rekonštrukcie, základové dosky a hrubé stavby.

Slavomír Mokrý sa zameriava na stavbu domov a garáží, vykonáva obklady, dlažbu, obrubníky a omietky a rekonštruuje domy a byty.

Stavebná činnosť - murárske práce - obkladačské práce - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier - rodinné domy na kľúč.

Stavebná činnosť - zatepľovanie budov - tepelnej izolácie fasád - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - votavů - klampiarske a pokrývačské práce.

Stavebno montážne práce: - občianske, bytové, poľnohospodárske a priemyselnej výstavby - opravy a rekonštrukcie historických i kultúrnych pamiatok - murárske, zemné a betonárske práce - obklady, dlažby - tepelnej izolácie - hydroizolácia - omietky - strechy.

Firma Roman Holemý poskytuje svojim zákazníkom širokú škálu služieb v oblasti stavebníctva. Vykonávame všetky stavebné práce, podkrovné vstavby a tiež hrubé stavby a montujeme sadrokartónové priečky. Sme Vám k dispozícii aj v prípade, že plánujete rekonštrukciu kúpeľne či bytového jadra. Venujeme sa tiež pokládke obkladov a dlažieb, ...