Ing. Jaromír Špaček sa zameriava na výrobu a montáž stropov a železobetónových stropných panelov. Stropné panely vyrába podľa dokumentácie alebo zamerania.

Hlavné činnosti firmy sa zameriava na izolácie, strechy. Ponúkame murárske, klampiarske, pokrývačské práce. Montáže strešných okien. Stavby a opravy strešných plášťov klasických aj atypických typov striech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, manzardová strecha a pod. Krovy, väzby, oplechovanie atiky, odkvapový systém, odkvapnica, ...

Ponúkame výrobu a montáž oceľových konštrukcií a hál. Montované haly, oceľové konštrukcie. Zámočníctvo.

Jaroslav Gregor zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na výškové práce, umývanie, nátery, opravy a montáže striech a ďalšie činnosti.

Stavebná firma Šoukal Služby: -v oblasti stavebníctva -stavby, rekonštrukcie a demolácie stavieb.

Henrich Padalík sa zameriava na rámovanie a paspartovanie obrazov, grafiky, fotografií, puzzle, papyrusov, výšiviek a mnoho ďalšieho.

Domové inštalatérske práce: - vodoinštalatérske práce: - rozvody vody a domových odpadov - montáže vane, sprchovacích kútov, umývadiel, WC, batérií, elektrických bojlerov - pripojenie práčok a umývačiek - kúrenárske práce. Oprava, servis, montáže: - ručné pumpy pre studne alebo vrty.

Vŕtané studne: -vyhľadávanie vodného zdroja -vrty pre tepelné čerpadlá.

Projekcia, projektová činnosť: - teplovzdušné vykurovanie nízkoenergetických budov a solárneho ohrevu.

Výroba, dodávka, predaj a opravy: - náhradné diely, všetky komponenty pre komunálne vozidlá značiek AGM, Variant, Alficar, Magma, Multicar. Zákazková zámočnícka výroba, zámočníctvo. CNC obrábanie.

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce. Obkladačské práce, pokládka dlažby Rekonštrukcia komunikácií. Odvodňovacie systémy.

Prípravné práce pre stavby. Prípravné stavebné práce. Ručné výkopové práce. Zámočníctvo, zámočnícke práce.

Stavebná firma. Realizácia, výstavba: - občianske stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia, prestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonštrukcia inžinierskych sietí. Demolačné práce, demolácie.

Montáž - vyhradené elektrické zariadenia Elektroinštalačné práce Opravy a údržba - vyhradené elektrické zariadenia

Služby: -výkopy pre inžinierske siete -kopanie základov - vyrovnávanie terénu .nakladanie sypkých materiálov -nakládka a vykládka paliet.

Jaroslav Baksa prevádzkuje zámočníctvo a zameriava sa na delenie materiálu, sústruženie, frézovanie, brúsenie, vŕtanie, zváranie a na ďalšie činnosti.

Spoločnosť VHS Žďár nad Sázavou, spol. s.r.o. sa zameriava na výstavbu, rekonštrukciu inžinierskych sietí, na terénne úpravy a zemné práce, komunikácie a chodníky a na mnoho ďalšieho.

Zháňate skúseného inštalatéra v blízkosti Žďáru nad Sázavou? Firma Aloise Čupra ponúka kompletné služby v odbore vodoinštalačných, plynoinštalačných a kúrenárskych prác. Pôsobíme v okolí Žďáru nad Sázavou, Hradci Králové, alebo inde v Královohradeckom a Pardubickom kraji. Zaisťujeme inštalácie vodovodných rozvodov, vykurovacích telies, ...

Libor Balabán z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na obkladačské a murárske práce.

Inštalatérstvo, kúrenárstvo. Vykonávame všetky rozvody vody z plastu, medi a železa. Zaoberáme sa montážou klasického, podlahového aj stenového vykurovania. Dodávame kotly na pevné aj plynné palivá všetkých značiek, predávame sortiment voda, kúrenie a kanalizácia (vonkajšie, vnútorné). Montujeme solárne panely a zaisťujeme výmenu bytových a ...

Pokrývačské a klampiarske práce.

Vývoj, projekcia, výroba, montáž trakčného vedenia pre železnicu a mhd. Výroba: -strojárenská: -oceľové konštrukcie, -stožiare, -delenie materiálu, -povrchové úpravy.

Autodoprava. Zemné práce. Predaj piesku, štrku, okruhliakov ai. Skládka a recyklácia sute.

Remeslá, služby, výroba - stolárske práce Výroba - kuchynský nábytok - spálňa, postele, skrine - kancelársky nábytok - dvere - nábytok a vybavenie pre školy a škôlky

Držiteľ certifikátu kvality ISO* 9001:2001. Stavebná výroba: -pozemná, inžinierska, občianska a bytová výstavba. Technické zariadenia budov: -vypracovanie projektovej dokumentácie v odbore TZB* (technické zariadenie budov), realizácia, servis aj pozáručné -dodávky a rekonštrukcia kotolní a výmenníkových staníc, ústredného ...