Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - meranie termokamerou Montáž, servis: - plynových zariadení

Výškové práce horolezeckou technikou: - rizikové výrub stromov - prerezy stromov - umývanie okien, odstraňovanie snehu

Práca: - maliarske - natieračské

Plynoinštalačné práce Kúrenárske prácerekonštrukcia - plynové kotolne - výmenníkové stanice - ústredné vykurovanie obytných a účelových objektov Vodoinštalačná práca

Petr Dospel zo Žďáru nad Sázavou sa špecializuje na elektroinštalačné práce v domoch, bytoch a kanceláriách. Zameriava sa na montáž, opravy a a rekonštrukcie elektroinštalácií, bleskozvodov, fotovoltaických elektrární, osvetlenia a počítačových sieti.

Ing. Martin Melichar prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na návrh, zákazkovú výrobu a montáž nábytku. Ide napríklad o kuchyne, schodiská, stoly, nábytok, pergoly a mnoho ďalšieho.

Zákazková kovovýroba: -akékoľvek atypické výrobky z nerezu v kombinácii s drevom, sklom, klasickou oceľou vrátane povrchových náterov. Kovodelná výroba: -zámočník, zámočnícke práce -služby, spolupráca. Návrh, spracovanie dokumentácie, výroba, dodávky vrátane montáží: -interiéry a exteriéry pre rodinné domy aj verejné budovy: štátne, ...

Miroslav Šmída zo Žďáru nad Sázavou sa špecializuje na elektroinštalácie. Zameriava sa na výmeny ističov, opravy elektrických rozvodov, elektroinštalačné práce v novostavbách, na rekonštrukcie domov a bytov a tiež na montáž bleskozvodov.

Nákladná doprava Opravy vozidiel a stavebných strojov Pozemné stavby Zemné a žeriavnícke práce Požičovňa Bazár

Práca: -zateplenie domov a fasády -rodinné domy na kľúč -prestavby bytových jadier -rekonštrukcia budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemné a výkopové práce

Rastlinná výroba: -pestovanie poľnohospodárskych plodín. Živočíšna výroba. Vykonávame: -stavebné práce -zámočnícke práce -stavebná výroba.

Výroba, montáž: -oceľových okien, dverí (systém JANSEN) -oceľové protipožiarne uzávery (systém JANSEN, požiarna odolnosť EW, EI a S) -oceľové konštrukcie, mostné zábradlie -ostatné oceľové konštrukcie (balkóny, ploty atď.) Povrchová úprava polyuretánovými práškovými farbami KOMAXIT alebo žiarové zinkovanie. Dodávka poštových ...

Antonín Zacha sa sústredí na kováčske práce, výrobu brán, plotov a kovaných výrobkov.

Bohumil Kročil pracuje v odbore zámočníctva. Práca súvisí s technickou dokumentáciou, výrobou, montážou a opravami zámočníckych prvkov.

Kamil Černý sa zameriava na servis a montáž plynových a kondenzačných kotlov a montáž kaskádovej kotolne.

Miešacie centrum. Práca, služby: -maliarske, maliarstvo, maľby, sanácie -byty, administratívne i výrobné priestory -lazúrovanie, dekoratívne plastické maľby rôznych štruktúr na steny a stropy v interiéroch aj exteriéroch -viacfarebné nástreky -vysokotlakové striekanie systémom airless -nástreky a nátery striech -protipožiarne ...

Práca: -stavebné -nátery, opravy fasád -pokrývačské -zatepľovanie stavieb -dlažby, obklady. Aktuálny kontakt nedohľadaný.

Práca: - murárske - sadrokatonárske - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie fasád - pokládka zámkovej dlažby

Spoločnosť ELECTRIC INSTALLATION COMPANY, s.r.o. z Veľkého Meziříčí sa zameriava na revízie elektrických zariadení, montáže a opravy.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Výstavba: - rodinné domy - priemyselné objekty - zatepľovanie objektov - rekonštrukcia budov.

Predmetom činnosti spoločnosti MICROTECH CZ s.r.o. zo Žďáru nad Sázavou sú slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie a elektrická zabezpečovacia signalizácia.

Jakub Kastner sa špecializuje na práce vo výškach a pod voľnou hĺbkou, medzi poskytované činnosti sa radí prehliadky strešných plášťov, stavba lanových dráh, výrub stromov a mnoho ďalšieho.

Predaj, rozvoz: - uhlie - brikety - piesok, štrk - mulčovacia kôra - okruhliaky. Práca: - zemné.

Výroba, realizácia, montáž: - sklenené dvere - sklenené steny, zábradlia - sklenené sprchové kúty.