Jan Vladař - HELMOS mostní ložiska
Firma HELMOS sa zaoberá dodávkou elastomerových a hrncových mostných ložísk. K týmto ložiskám poskytujú aj zákaznícky servis a možnosť dodania na miesto určenia. Vedľa elastomerových ložísk dodáva aj elastomérové pásy. Všetky výrobky spĺňajú TAZU-sem certifikáty a STO a sú kontrolované nezávislou treťou stranou.
Spoločnosť prenajíma montážne plošiny, teleskopické manipulátory, stroje na prácu vo výškach, hydraulickú ruku a špeciálne podmostové plošiny. Ďalej vykonávame údržbu bytových domov, strúhame stromy a sme schopní sa postarať aj o verejné osvetlenie. Prevádzkareň: Na Sezníku 309/4, Olomouc - Černovír, 779 00

TISET Morava s.r.o. je autorizovaný predajca a servis pokladníc EURO slovenského výrobcu ELCOM Prešov. Dodávame pokladničné systémy, termotransferové tlačiarne, etikety, farbiace pásky, roličky do pokladní ai.

MSA Moravia s.r.o. sa zameriava na projektovanie a dodávku vybavenia pre automatizáciu a robotizáciu.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vykurovanie - kotolne - klimatizácie a vzduchotechnika - rekonštrukcia zdrojov tepla - meranie a regulácia. Projekčná činnosť. Elektromontáže. Solárne systémy a tepelné čerpadlá.

Predaj a inštalácia klimatizačnej techniky Elektrolux a tepelných čerpadiel

Prenájom: - strojného zariadenia určeného na drvenie a triedenie prírodných materiálov, stavebných odpadov a ďalších separátov. Máme dlhoročné skúsenosti s drvením a triedením materiálov a jeho opätovného použitia v stavebníctve - drvenie a triedenie materiálu.

Vývoj, výroba, predaj: - laboratórne, prístrojové a zdravotnícke techniky - meracie stanice, vzorkovacie stanice, automatizované pracoviská, manipulátory.

Firma Haryservis - Jan Grézl, Sylva Grézlová je členom Slovenskej asociácie upratovania a čistenia, ktorá sa už od roku 1991 zameriava na kompletný upratovací servis, predaj sanitárnej techniky a doplňovanie médií. Poskytujeme služby nielen v Košiciach, ale aj po celej Českej republike. Pre svoje upratovacie služby používa upratovaciu techniku ...

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACIA TECHNIKA -ponuka zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj pre domáce použitie -čerpané médium: od čistej vody až po chemicky agresívne, abrazívne a vizkózne médiá . ARMATÚRY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zameranie na techniku aplikujúcu vodu priamo k rastlinám.