Spoločnosť Grundfos Sales Slovakia a Slovakia s.r.o. so sídlom v Olomouci vyrába široký rad čerpadiel a ich príslušenstva. Zameriavame sa nielen na domáce vodárne, úsporné, obehové alebo ponorné čerpadlá vrátane zaistenia energetického auditu čerpadiel, ale zaistíme vám tiež čerpadlá na vykurovanie a chladenie. Výroba, inštalácia, prevádzka a ...

Spoločnosť Elektropráce Spáčil s.r.o. vykonáva stavebné a elektromontážne práce. Zaoberáme sa širokým okruhom činností, ktoré zahŕňajú kompletnú realizáciu rodinných domov na kľúč, výstavbu výrobných a priemyselných hál, či revitalizáciu panelových domov. Ďalej ponúkame montáže a servis slaboprúdových, silnoprúdových alebo inteligentných ...

Spoločnosť Green spot, s.r.o. sa zameriava na poradenstvo v oblasti BOZP a ekológie, na revízie tlakových nádob a zdvíhacích zariadení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho ďalšieho.

Práčovne Speed Queen prevádzkuje práčovňu. V našich veľkých práčkach si vyperiete čokoľvek, čo sa do Vašej domácej práčky nezmestí. Prineste si prikrývky, deky alebo poťahy na matrace.

Oprava poľnohospodárskych strojov a záhradných systémov, zber kombajny. Predaj domácich produktov. Poradenstvo v poľnohospodárskej a opravárenské problematike.

Výroba, montáž a testovanie: - stacionárne skrutkové kompresorové súpravy . - malé piestové kompresory.

Montáž, opravy, servis: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá.

Distribúcia, montáže a komplexné služby: - solárne systémy - podlahové vykurovanie - tepelné čerpadlá - inštalatérske práce - kúrenárske práce - murárske práce.

Služby, montáž, práca: - solárne systémy na ohrev vody - solárne kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - zostavy na kľúč - solárne systémy na ohrev 200 l TV, solárne systémy na ohrev 300 l TV, solárne systémy na ohrev TV s prikurovaním - akumulačné nádrže - úprava vody - úprava pitnej vody pomocou mechanických a ...

Realizácia stavieb: - hrubé stavby - rekonštrukcia bytových jadier na kľúč - nízkoenergetické podlahové vykurovanie - solárne systémy - zateplenie fasád.

Predaj, bazár - poľnohospodárska a komunálna technika - traktory - lisy - zberové kombajny a rezačky - postrekovače - sejacie stroje. Prevádzková doba: - pondelok až piatok 7:00 - 15:30.

Prevádzka autobazáru v Šternberku. Výkup a predaj osobných, úžitkových vozidiel. Dojednanie povinného, havarijného poistenia a financovania kúpy automobilu.

Projekcia, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické náradie.

Dodávka a montáž tepelnej techniky: - systémov vykurovania, solárnych systémov a tepelných čerpadiel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadu a plynu vč.zařizovacích predmetov Dodávka a montáž priemyselných rozvodov - stlačený vzduch, plynovody, technológie Inžinierske siete: plynovody, vodovody, kanalizácie ...

Projekcia, montáž: - technológia zasnežovania - závlahové systémy - závlahy - servis čerpadiel a armatúr - technický sneh.

Predaj náhradných dielov pre stavebné a poľnohospodársku techniku vrátane príslušenstva: - rýchloupínač - zuby, zubové systémy - paletizačné vidly - lyžice, lopaty - filtre - pneumatiky - gumové pásy - oleje - podvozkové diely Berco, Linser - sklá - demolačné zariadenie (kladivá, drapáky, drviče, kliešte, kompaktory, ...