Domovy dôchodcov zabezpečia ubytovanie, stravu a zdravotnícke služby pre seniorov. Poskytujú nepretržitú sociálnu službu aj pre seniorov so zníženou sebestačnosťou a zdravotným hendikepom, spoločenské a záujmové aktivity a ošetrovateľskú starostlivosť.

Domov dôchodcov zaisťuje služby obyvateľom v dôchodkovom veku, ktorí pre trvalé zmeny svojho zdravotného stavu potrebujú odbornú starostlivosť a vytvára bezpečné a dôstojné podmienky pre život v starobe. Dvojposchodová budova má celkovú ubytovaciu kapacitu 57 obyvateľov v 21 jednolôžkových a dvojlôžkových izbách.

Domov Slnovrat poskytuje pobytové sociálne služby osobám so zníženou sebestačnosťou, najmä z dôvodu veku a osobám s chronickým duševným ochorením, ktorých situácia vyžaduje pravidelnú pomoc inej fyzickej osoby. Všetka podpora a starostlivosť vychádza z individuálne určených potrieb užívateľov. Domov poskytuje sociálne služby odborne a dôsledne ...

Prevádzkujeme Komunitný dom Albinna v Kuníne. Ponúkame služby chráneného bývania bez obmedzenia veku, pre osoby s chronickým duševným obmedzením, s duševným ochorením a so zdravotným postihnutím. V rámci akreditácie sme získali registráciu na Chránené bývanie ALBINNA.

Sociálne služby mesta Havířova: - odľahčovacie služby - centrum prevencie - služby pre pestúnske rodiny, poradenstvo pre osoby ZŤP - právne poradenstvo ai.

Sociálne služby mesta Velké Meziříčí sa zameriava na opatrovateľské, ubytovacie odľahčovacie a sociálne aktivizačné služby.

SLEZSKÁ HUMANITA, všeobecne prospešná spoločnosť je samostatným právnym subjektom – právnickou osobou, zaoberajúcou sa zdravotnou a sociálnou pomocou občanom.

Poskytovanie sociálnej služby užívateľom s mentálnym postihnutím, ktorí nemôžu z najrôznejších dôvodov žiť vo svojom prirodzenom prostredí.

Agentúra domácej starostlivosti. Služby: - zdravotnícka, sociálna, rehabilitačná starostlivosť o občanov v ich domácnosti - rozvoz obedov - opatrovateľské služby (upratovanie domácností). Domov pre seniorov: - jednolôžkové apartmány.

Poskytujeme opatrovateľskú službu v DPS Rosice aj v teréne. Zaisťujeme správu Domu s opatrovateľskou službou. Zaisťujeme varenie obedov seniorom v pracovné dni.

Centrum sociálnych služieb Juh, príspevková organizácia: - opatrovateľská služba - odľahčovacia služba

DS Strieborné Terasy o.p.s. sa zameriava na poskytovanie sociálnych služieb pre seniorov a prevádzkuje domov dôchodcov

Centrum pre seniorov Záhrada, o.p.s. sa zameriava na poskytovanie sociálnych služieb seniorom.

Centrum sociálnych služieb. Prevádzka centra denných služieb pre osoby telesne postihnutých, chronicky chorých a seniorov.

Spoločnosť SEN pre SEN, s.r.o. prevádzkuje domov pre seniorov a poskytuje kvalitné a profesionálnu starostlivosť osobám so zníženou sebestačnosťou z dôvodu veku alebo trvalých zmien zdravotného stavu. Domov sa nachádza v malebnom prostredí Posázaví v obci Javorník. Zabezpečujeme ošetrovateľskej, sociálne a zdravotné služby, ďalej sa snažíme ...

DOMOV PRE SENIOROV. Dom dôstojného veku poskytuje pobytové služby 70 seniorom, ktorí majú zníženú sebestačnosť. Je bezbariérový, kombinuje komfortné bývanie v samostatných slobodárňach s dvoj a trojlôžkovými izbami na ošetrovateľskej jednotke. Zaistená nepretržitá zdravotná a opatrovateľská služba 24 hodín, celodenné stravovanie. V objekte je ...

Integrované centrum sociálnych služieb Jihlava, príspevková organizácia je neštátne zdravotnícke zariadenie, poskytujúce celý rad sociálnych služieb pre osoby so zníženou sebestačnosťou z dôvodu veku, chronického ochorenia či zdravotného postihnutia. Prevádzkujeme opatrovateľskú službu, denný stacionár, domov pre seniorov, odľahčovací službu aj ...

Zdravotnícke zariadenie Poliklinika Bor poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť v širokom spektre ambulantných zdravotníckych služieb. Prevádzkujeme tiež dermatologické centrum a pracoviská starostlivosť o telo, kde ponúkame masáže, kozmetiku i pedikúru a manikúru. Zdravotnú starostlivosť dopĺňa služba domácej starostlivosti a opatrovateľská ...