Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Fond ohrozených detí: -občianske združenie pomáha týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opusteným a inak sociálne ohrozeným deťom.

Združenie na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opusteným alebo inak sociálne ohrozeným deťom.

Občianske združenie pomáhajúce týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opusteným a inak sociálne ohrozeným deťom.

Združenie podnikateľov a zamestnávateľov v odbore vydávania periodickej tlače a poskytovania obsahov prostredníctvom internetu.

Európska asociácia finančného plánovania Česká republika

Občianske združenie - história a obnova tradícií na Osoblažsku

Služby: -starostlivosť o rozvoj architektúry, staviteľstva a urbanizmu -podpora ochrany prírodného a kultúrneho dedičstva Organizovanie: -kurzy -semináre

Občianske združenie: - technická a vedecká spoločnosť, založená na podporu rozvoja perspektívnych komunikácií dodávateľov a odberateľov elektriny, plynu a ďalších médií a služieb.

Vydavateľstvo - osvetové publikácie Združenie - poradenstvo a príprava žiadateľov o náhradnú rodinnú starostlivosť - sprevádzanie, pomoc a podpora rodinám, ktoré sa starajú o zverené dieťa - snaha o všestranný rozvoj náhradnej rodinnej starostlivosti Školenia a práce - s dobrovoľníkmi s deťmi v ústavných zariadeniach

Združenie obcí za účelom spolupráce na spoločnej stratégii rozvoja a služieb

Oblastná charita - charitatívna a humanitárna pomoc určená ľuďom v núdzi

Asistenčná služba pre rodiny s handicapovanými deťmi. Poradňa pre ohrozenú mládež. Občianska poradňa. Charitný šatník. Opatrovateľská služba pre rodiny s deťmi.

Organizácia združuje ľudí so zrakovými problémami, ktorým vytvára potrebné spoločenské zázemie a organizuje rekondičné a rehabilitačné pobyty. Registrované sociálne služby - odborné sociálne poradenstvo a sociálno-aktivizačné služby pre osoby so zrakovým postihnutím. Sprievodcovské a predčítateľské služby.