Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Záujmové združenie právnických osôb - naším účelom je posilnenie spolupráce vedeckej a firemnej sféry a posilnenie konkurencieschopnosti firiem.

Regionálne pracovisko Brno: -zastúpenie autorov a ďalších nositeľov práv pri udeľovaní súhlasu (licencie) na použitie ich diel a pri vyberaní autorských odmien za tieto použitia.

Združenie hasičov Čiech, Moravy a Sliezska, dobrovoľní hasiči

Prevádzka komunitného webu pre videotvorcov.

ZDRUŽENIE AUTOMOBILOVÝCH DOPRAVCOV. Reprezentatívne a najväčšie združenia dopravcov, podnikajúcich vo vnútroštátnej i medzinárodnej nákladnej a osobnej cestnej doprave. Služby: -autodopravcom komplexné služby umožňujúce podnikanie v tomto odbore, obhajuje ich záujmy vo vzťahu k štátnej správe aj na medzinárodnom poli. Pre svoje ...

Juhomoravské centrum PRO medzinárodnú mobilitu je zamerané na podporu nadaných študentov a ľudských zdrojov PRO vedu s pôsobnosťou v Juhomoravskom kraji.

Profesijné organizácie pre výrobcov a distribútorov krmív, kŕmnych doplnkov a aditív.