Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Dom Ronalda McDonalda (DRMcD) je nezávislá nezisková organizácia, ktorá je súčasťou celosvetovej siete charitatívnych organizácií s názvom Ronald McDonald House Charities (RMHC). Naším spoločným poslaním je pomáhať rodinám detí so závažným dlhodobým ochorením. Cieľom našej starostlivosti, ktorá je orientovaná na celú rodinu, je umožniť vážne ...

občianske združenie Klub írskych tancov

občianske združenie Spoločnosť pre logoterapia a existenciálne analýzu (SLEA, z.s.) sa od roku 1998 venuje vzdelávania v psychoterapii.

Združenie zaoberajúce sa celoživotným dielom Národného umelca Františka Tröster

Združenie pre osoby postihnuté syndrómy chromozomálnej instability.

občianske združenie - združuje odborných pracovníkov zo škôl a školských zariadení v Českej republike, ktorí sa venujú edukáciu detí a mládeže s telesným postihnutím, chronicky oslabených a chorých, s cieľom podporovať ucelenú rehabilitačnú starostlivosť o tieto deti a žiakov

Služby pre českých profesionálnych športovcov: - zabezpečenie zázemia - kompletný poradenský servis - pomoc pri riešení mimošportovej povinností a obchodných aktivít.

Združenie PRE spravovanie družstevných domov. Špecializujeme sa na: poskytovanie služieb pre družstvá, bytové družstvá a spoločenstvá vlastníkov.

Inštitút preventívna rehabilitácia - neštátne zdravotnícke zariadenie. rehabilitácia: - prevencia - rehabilitácia - fyzioterapie - fyzikálna terapia.

Združenie železničných zákazníkov - zabezpečujeme hájenie záujmov železničných zákazníkov.

Neziskové, mimovládne občianske združenie: - rozvoj poľnohospodárskeho podnikania mladých ľudí - rozvoj a propagácia vidieka - vzdelávacie, poradenská činnosť.

Švédska obchodná komora. -podpora severským firmám podnikajúcich na slovenskom trhu.

Muzikoterapeutická organizácia združujúca muzikoterapeuty a odborníkmi z oblasti hudby, medicíny a psychológie.

Nadačný fond Impuls je nezávislá neštátna nezisková organizácia, ktorá sa zameriava na pomoc chorým s roztrúsenou mozgovomiechovou sklerózou (RS, sclerosis multiplex). Financujeme projekty v oblasti vedy, výskumu a terapie roztrúsenej sklerózy. Ako jediná neštátna nezisková organizácia v EÚ sme zriaďovateľom celoštátneho registra pacientov s ...

Asociácia na využitie tepelných čerpadiel, z.s. združuje spoločnosti zaoberajúce sa technológiou tepelných čerpadiel. Sme jediná profesná ogranizácia v tomto odbore v SR. Naša činnosť je zameraná na podporu rozvoja tepelných čerpadiel a zvyšovanie kvalifikácie inštalačných firiem. Poskytujeme odborné školenia a organizujeme kurzy v oblasti ...

Združenie (aliancia) nezávislých lekární.

Poslaním občianskeho združenia INEX-SDA je dávať ľuďom príležitosť dobrovoľnou činnosťou prispievať svojmu okoliu a podporovať tak vnímanie dobrovoľníctva ako cesty k tolerancii, poznaniu a udržateľnej budúcnosti.