Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1402. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 359 metrov. Na území žije 696 obyvateľov.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1406. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 432 metrov. Na území žije 312 obyvateľov.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1291. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 377 metrov. Na území žije 190 obyvateľov

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1406. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 453 metrov. Na území žije 380 obyvateľov.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1256. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 405 metrov. Na území žije 345 obyvateľov. V obci je hraničný prechod na turistickom chodníku, cez ktorý prechádza medzinárodná cyklotrasa spájajúca Broumovské steny a Stolové hory.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1545. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 612 metrov. Na území žije 177 obyvateľov.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1358. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 476 metrov. Na území žije 503 obyvateľov.

Všeobecný úrad Horný Adršpach. Prvá písomná správa pochádza z roku 1348. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 554 metrov. Na území žije 527 obyvateľov. Obec ponúka turisticky aj horolezecký zaujímavý prehliadkový okruh skalným mestom so zrúcaninou hradu Adršpach.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1654. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 266 metrov. Na území žije 169 obyvateľov.

Zázemie pre deti a mládež v nerizikovom prostredí s ponukou sebavzdelávania

Jaroměř - mesto záhrad a parkov na sútoku troch riek, kráľovské venné mesto a cisárska pevnosť Jozefov. Miesto, ktoré pozýva na návštevu svojimi pamiatkami a kultúrnou tradíciou. Veľmi výhodná poloha z neho urobila dopravný a železničný uzol, vo výstavbe je diaľnica, nachádza sa tu aj letisko. Mestský úrad Jaroměř: - Ing. Jiří Klepsa - ...

Oblastná charita Červený Kostelec (ďalej OCHCK) je nezisková organizácia, ktorá bola založená Královohradeckým biskupstvom 1. 12. 1994 ako Hospic Anežky Českej pre chorých a umierajúcich. Jej základným cieľom je poskytovanie charitatívnych a zdravotníckych všeobecne prospešných činností, poskytovanie služieb potrebným ľuďom v sociálnej, hmotnej ...