Štátna správa a samospráva môže vyriešiť vaše problémy v oblasti bezpečnosti, životného prostredia, financií, štatistík, výstavby a správy ciest, pamiatkových záležitostí alebo taktiež v oblasti energetickej, potravinárskej, školskej a obchodnej inšpekcie.

Všeobecný úrad s rozšírenou pôsobnosťou

Okresná hospodárska komora - OHK. Informačné miesto pre podnikateľov - InMP. Služby: -v oblasti podnikateľskej: -poradenské a konzultačné -vzdelávacia činnosť -propagácia a šírenie informácií -podporovanie školských zariadení. -v oblasti právnej a konzultačnej: -právna konzultácia -ekonomické poradenstvo pre podniky. -v ...

Všeobecný úrad Martinice: -podrobné informácie na webovej stránke obce. Aktuálny počet obyvateľov je 720. Koniec pokoja, ale zároveň nové pracovné miesta. S týmito očakávaniami vzhliadajú obyvatelia Martiníc na Kroměřížsku k novo vznikajúcej priemyselnej zóne Holešov, ktorá im vzniká doslova za humnami.

Pozemkový fond Českej republiky: -uzatváranie zmlúv o prevode vlastníckych práv k nehnuteľnostiam -výpovede z nájomného vzťahu a nájomné zmluvy na nehnuteľnosti -evidencia pozemkov, budov, stavieb.

Všeobecný úrad Loukov. V podhorí najvyššej hory Hostýnskych vrchov, Kelečského Javorníka (865 m. n. m.), je položený na rozhraní pásma lesov a polí rad neveľkých osád. Jednou z nich je aj Loukov. Zrejme sa už nikdy nedozvieme, kedy sa v mieste objavili prví kolonisti, či to bolo v 12., 13. alebo dokonca až začiatkom 14. storočia. Prvýkrát sa ...