Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Služby: - sprievodcovská činnosť - výučba ruštiny, angličtiny - prednášky

Jazyková škola, výučba, kurzy: - angličtina - španielčina - nemčina - ruština - francúzština - čínština - taliančina - jazykové tábory pre deti.

Výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina.

Služby - kurzy a semináre osobného rozvoja - výučba jazykov.

Jazykové kurzy. Výučba angličtiny. Počernícka, 108 00 Praha 10 - Malešice

Tlmočenie a preklady, jazykové kurzy. Jazyky: - holandčina, flámčina, oficiálna holandčina. E-shop-knihy, učebnice.

Jazykové kurzy, výučba jazykov: - angličtina - nemčina. Jazykové kurzy pre firmy. Preklady z nemeckého a do nemeckého jazyka.

Súkromná lektorka angličtiny - výučba angličtiny - preklady a prekladateľská činnosť.

Služby: - výučba anglického jazyka - kurzy angličtiny.

Mgr. Nina Hanáková je lektorka angličtiny. Výučba anglického jazyka. Kurzy angličtiny. Výučba cez Skype.

Súkromná škola MILLS, s.r.o. poskytuje širokú škálu kvalitného vzdelania začínajúc tým predškolským až po strednú školu, alebo vyššiu odbornú školu. Prevádzkujeme školu materskú, základnú, strednú a vyššiu odbornú. Žiakom môžeme tiež ponúknuť odborné štúdium jazykov na našej jazykovej škole. Nájdete nás na adrese námestia 5. mája 2/12, ...

Mgr. Jiří Vidlák je učiteľ anglického jazyka. Služby: - výučba angličtiny pre jednotlivcov - skupinová výučba angličtiny - firemné kurzy. Vo voľných chvíľach maľuje obrazy, ktoré aj predáva.

Mgr. Iva Lubalová poskytuje: - preklady z NJ do ČJ a naopak - tlmočenie z NJ do Čj a naopak - výučbu nemeckého jazyka - firemná výučba - doučovanie z nemčiny - sprievodcovská činnosť v nemčine - výučba a doučovanie latinčiny.

Služby - kurzy angličtiny pre deti, dospelých aj pre firmy.

Doučovanie žiakov ZŠ Doučovanie pre študentov Prípravy na prijímacie skúšky Jazykové a štylistické korektúry textov Výučba slovenčiny pre cudzincov

Služby: - štúdium v Austrálii - jazykové pobyty vo svete.

Jazyková škola - kurzy angličtiny, nemčiny, taliančiny, španielčiny, ruštiny a ďalších jazykov - prípravné kurzy na skúšky - výučba firemná alebo individuálna.

Služby - doučovanie, výučba taliančiny - kurzy, preklady, tlmočenie, sprievodca.

Jazykového a rodinné centrum Voříšek - anglická školička - výučba angličtiny pre deti - kurzy podľa veku.

Výučba jazykov, jazyková škola: - angličtina, - nemčina, - španielčina, - ruština, - francúzština, - taliančina, - japončina. Preklady. Pomaturitné štúdium angličtiny.