Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Jazyková škola: - výučba jazykov - preklady a tlmočenie

Angličtina - preklady - tlmočenie Francúzština - preklady - tlmočenie Nemčina - preklady - zlmočenie Ruština - preklady - tlmočenie Jazyková škola - firemná angličtina, nemčina - firemné, večerné a intenzívne kurzy - internetová výučba - príprava na medzinárodné skúšky.

Prekladateľstvo a tlmočníctvo. Vyučovanie v odbore cudzích jazykov.

Výučba, kurzy: - španielčina - flamenco

Výučba nemeckého jazyka (všeobecná nemčina, odborná nemčina podľa profesijného zamerania pre jednotlivé osoby i skupiny) prispôsobená vstupným znalostiam, potrebám a požiadavkám. Teambuilding s nemčinou. Jazykový audit - vykonávam analýzu jazykovej úrovne zamestnancov podľa Spoločného európskeho referenčného rámca, jazykových potrieb firmy a ...

Sme jazyková škola v centre Českých Budějovíc. Učíme angličtinu, nemčinu, francúzštinu, ruštinu a španielčinu. Učíme iba malé skupiny (1-4 osoby). Spolupracujeme s rodenými hovorcami, ktorí majú skúsenosti s výučbou. Používame moderné výukové metódy. Naším krédom je: Učíme jazyk, nie o jazyku. Ponúkame bezplatné ukážkové hodiny!

Služby: - preklady a tlmočenie angličtina - súdny tlmočník - výučba anglického jazyka pre jednotlivcov i firmy.

Kurzy, výučba: - anglický jazyk, angličtina

Výučba, prekladateľské služby, : - francúzsky jazyk, francúzština

Služby: -vedenie účtovníctva -kurzy angličtiny

Jazyková agentúra. Výučba jazykov. ANGLIČTINA, ŠPANIEĽŠTINA, REČTINA, NEMČINA, FRANCÚZŠTINA

Preklady a tlmočenie - súdne tlmočenie - výučba ruského jazyka.

Jazyková škola - výučba anglického a nemeckého jazyka.

Súkromná Základná škola s výrazne rozšírenou výučbou anglického jazyka. Profesionálna výučba plávania pre žiakov, vo vlastnom bazéne.

Súkromná jazyková škola: -výučba nemeckého jazyka pre deti i dospelých -vyšetrenie a náprava špecifických porúch učenia (dyslexia, dysgrafia).