Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Poradenstvo pri vývoji plastových dielov a konštrukcií foriem. Školenia, semináre v odbore vstrekovania plastov. Moldes 3D. Digimat. Predaj softvérov Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulácia. Analýzy vstrekovania plastov.

Firma VČELNEX s.r.o. bola založená v roku 1990 a od tejto doby sa zameriava na výrobu Kráľovskej medoviny. Naša rýdzo česká firma sa tiež zaoberá výrobou prírodnej liečivej kozmetiky a prírodných liečiv, ktoré sú schválené Ministerstvom zdravotníctva SR. Výskum, výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: Kráľovská medovina -je kvalitný ...

Kurzy zdravého varenia. Poradenstvo v oblasti výživy.

Lesná materská škôlka Poďte von sa nachádza pri lese a priehrade v prírodnom parku Veľká Bystřice. Poskytuje celotýždennú prevádzku od 8-16 hodín. Deťom sa venujú skúsení pedagógovia, ktorí praktizujú rešpektujúci prístup založený na efektívnej komunikácii. Deti trávia väčšinu času vonku. Varíme deťom zdravú stravu.

Detský klub Vodníček Plávanie dojčiat, batoliat a predškolských detí.

Gymnázium Palackého a Stredná odborná škola živnostenská Přerov, s.r.o. Obory: - ekonomika a podnikanie - verejnosprávna činnosť - prevádzka a ekonomika dopravy - podnikanie - gymnázium.

Jazyková škola - výučba cudzích jazykov - kurzy angličtiny.

Prekladateľ, tlmočník a lektor jazykovej výučby - nemčina, angličtina, taliančina.

Vzdelávacia činnosť - gastronómia - catering

Žirafa-centrum angličtiny pre celú rodinu Školička s výučbou angličtiny a záujmových krúžkov pre deti. Kurzy pre deti predškolského a mladšieho školského veku, angličtinu pre mamičky so strážením detí zadarmo aj kurzy pre dospelých. Unikátnym projektom je kurz pre mamičky s deťmi a anglická hernička tzv. English playground. Výučba angličtiny pre ...

Jazyková škola: - kurzy anglického jazyka pre firmy aj verejnosť, intenzívne víkendové semináre a workshopy, prípravy na FCE a CAE, besedy s rodeným hovorcom. Obchodná angličtina, akademická angličtina, angličtina pre marketing a financie, firemná korešpondencia, angličtina právneho prostredia, kurzy angličtiny pre deti, príprava na maturitu z ...

Olomoucký klub capoeiry: - výučba capoeiry na profesionálnej úrovni - tréningy vhodné pre širokú verejnosť bez rozdielu veku, pohlavia či fyzickej zdatnosti - efektívne posilňovacie a kondičné cvičenia - umenie s osobitou filozofiou čerpajúcou zo života a tradícií brazílskej kultúry - pravidelné semináre s Mestre Paçocou aj inými ...

Oáza osobného rozvoja so Živým barom: - reštaurácia v Raw-vegánskom stle so vzdelávacím centrom - kaviareň s cukrárňou - vzdelávacie centrum - workshopy či prednášky na témy podporujúce osobný aj duševný rozvoj.

Personálna agentúra: - odborné školenia - semináre - poradenstvo - realizácia a riadenie projektov ESF.

Služby - lyžiarska škola - lyžiarsky výcvik.

Výroba, e-shop: - bižutéria - náramky, náušnice - vlasové doplnky Služby: - kreatívne kurzy.

Stredná škola automobilovej. Trojročné učebné odbory: - automechanik - autoklampiar - kaderník. Nadstavbové štúdium: - prevádzková technika - podnikanie - kadernícke služby.

Stredná odborná škola služieb s.r.o. Olomouc VÝUKA Štúdium 4-ročné ukončené maturitou v oblasti cestovného ruchu. Štúdium 5-ročné diaľkové a 2-ročné skrátené rovnakého zamerania. Možnosť prospechového štipendia. Organizujeme výlety a zájazdy po celej Európe pre študentov, lyžiarske a vodácke kurzy. Možnosť ubytovania, neobmedzený prístup ...

Stredná škola stavebná - výučba štvorročných odborov inžinierske staviteľstvo - dopravné staviteľstvo, pozemné staviteľstvo a stavebníctvo.

Učebné odbory: - kuchár - kuchárka - čašník - servírka - kuchár - čašník pre pohostinstvo - kaderník - kaderníčka - záhradník - krajčír so zameraním na pánske a dámske odevy.

Mestská knižnica. Požičovňa: - knihy, literatúra - časopisy. Pripojenie, prístup: - do siete internet.

Rezbárske a keramické kurzy. Zákazková výroba originálneho nábytku.