Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Naučíme vidieť Vás a Vaše deti bez použitia fyzických očí. Organizujeme kurzy Intuitívne vnímanie a Intuitívne videnie. Pomôžeme Vám prebudiť vnútorné informačné centrum, vďaka aktivácii ktorého budete schopní prijímať informácie zo svojho okolia bez použitia základných piatich zmyslov. Autorom metód je Mark Komissarov.

Spoločnosť pre sociálnu ekológiu Art Language Factory, o.s.: - autor medzinárodného výskumu Konope je liek - zakladateľ odborných pracovísk: Edukatívna konopná klinika, Matkárne a pestárne liečivých genetík Cannabis Mária Juany de la Cruz a ďalšie - ateliér ALF - dobrovoľnícke projekty - pôvab manažmentu - galéria - vzdelávanie a ...

Účtovná kancelária: - vedenie účtovníctva - daňová evidencia - mzdy a personalistika - ekonomické poradenstvo - semináre, školenia, rekvalifikácie.

Nechtové štúdio: -gélová modelácia -klasická manikúra -japonská manikúra P.Shine -teplé parafínové zábaly -lakovanie a zdobenie nechtov. Predaj: -profesionálny nechtový materiál. Rekvalifikačné kurzy: -manikúra -modeláž nechtov.

Materská škola: - s nadštandardným programom - výučba angličtiny, hudobná a výtvarná výchova - vlastné fotoateliéry - vlastné výtvarné ateliéry.

Privátna škôlka Fanfán. Vzdelávacia agentúra Fanfán - konzultácie a semináre v oblasti etikety a pravidiel spoločenského správania.

Vydávame odborné publikácie ELEKTRO V PRAXI : - školenia a vzdelávanie pracovníkov - školenia na vykonávanie revízií a kontrol - odborné semináre Opravy, údržba, rekonštrukcia: - elektrické zariadenie na ťažbu a spracovanie štrkopiesku.

Súkromná škôlka - Montessori. Monte škôlka.

Obchodná akadémia. Jazyková škola. Denné štúdium - Obchodná akadémia a ekonomické liceum Diaľkové štúdium - Obchodná akadémia.

Hlavným cieľom združenia je rozvíjať kultúru tela, propagovať tanečné umenie, pohyb, hudbu, kultivovať a rozvíjať tanečnú kultúru po stránke duchovnej i fyzickej. Baletná škola MgA. Iriny Popovej v Olomouci a Prostějove je určená pre dievčatá i chlapcov so záujmom o tanec. Cieľom je objaviť a podchytiť mladé talenty a systematicky ich pripraviť na ...

Stojíte pred rozhodnutím, na akú strednú školu dáte svoje dieťa? Má Vaše dieťa umelecké sklony alebo kladný vzťah k drevu? Stredná škola rezbárska v Tovačove ponúka výučbu učebného odboru stolár, stolárske práce zamerané na spracovanie dreva a študijného odboru umeleckoremeselné spracovanie dreva so zameraním na práce rezbárske. Škola zaisťuje ...

Stredná odborná škola a Stredné odborné učilište Študijné a učebné odbory: -obchodník -nábytkárska a drevárska výroba -strojárske a elektrotechnické zariadenia -staviteľstvo -kadernica -klampiar -inštalatér -operátor skladovania -predavač, predavačka -obrábač kovov - stolár -strojný mechanik - zámočník -murník -nábytkárska a ...

CARITAS - Vyššia odborná škola sociálna Olomouc, zapísaná v registri školských právnických osôb, bola založená v roku 1995 na podnet olomouckého arcibiskupa Mons. Jána Graubnera. V súčasnosti škola ponúka kvalitné vzdelanie v dvoch vzdelávacích programoch. Ponúka tiež vysokoškolské štúdium v spolupráci s Cyrilometodskou teologickou fakultou ...

Lyžiarska a snowboardová škola. Požičovňa športového vybavenia. Organizovanie firemných akcií. Organizovanie kurzov pre inštruktorov lyžovania.

Obory: - použitá maľba so zameraním na dizajn interiéru - multimediálna tvorba - modelárstvo a návrhárstvo odevov - obuvníctvo.

Predaj - keramika Výroba - keramika Kachliarstvovýroba - kachľové pece stavba - kachľové pece - krby - sporáky - pece - kachľa Kurzy - keramika

Sme vzdelávacia agentúra s akreditáciou Ministerstva školstva, e-learning, daňové a účtovné poradenstvo. Štúdium, vzdelávanie: - vzdelávacia agentúra - odborné vzdelávanie dospelých - daňové a účtovné poradenstvo - rekvalifikácia - školenia - profesionálni lektori - individuálne školenia - učebne sú vybavené moderným IT vybavením, ...

Výtvarné krúžky pre deti, mládež aj dospelých. Výtvarné dielne, keramika pre deti, mládež a dospelých, kurzy digitálnej fotografie, tábory.

Softvérový audit Softvérové poradenstvo Školenia - výpočtová technika