Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

služby: - výskum trhu a verejnej mienky - marketingový audit - telefonické prieskumy - riadené diskusia ... atď.

Modern Dance - kurzy tanca pre deti - adresa: Jeseniova 19, Praha 3.

služby: - materiálové a chemicko-technologickej prieskumy umeleckých, remeselných i stavebných pamiatok - prieskum omietok, štukov, mált - stratigraficky prieskum farebnosti - hodnotenie zasolenia, zavlhčenia stavieb.

Prekladateľské služby: - anglický jazyk, preklady odborných textov z odboru politológia, sociológia, ekonómia, spoločenské vedy Výučba: - anglický jazyk.

Súkromná škôlka so zameraním na výtvarnej činnosti. Materská škola.

Culinaria Dolce Vita služby - zážitkový catering - kuchár do domu - kuchárska show - gastro poradenstvo - kurzy varenia.

poradenské služby - poradenstvo pre podnikateľské subjekty - poradenstvo pre verejnú správu - vzdelávanie, semináre.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - taliansky jazyk, taliančina (so súdnym overením i bez overenia) - anglický jazyk, angličtina (bez overenia). Výučba, kurzy: - taliančina, angličtina.

služby - firemné vzdelávanie - finančné poradenstvo.

služby - kurzy, školenia - osobný rozvoj, terapia - akreditované kurzy pre školy.

Služby v oblasti BOZP a PO - poradenská činnosť - kontrola hasičských prístrojov a požiarnych vodovodov - servis hasiacich prístrojov, ročné kontroly, periodické dielenské kontroly, vstupné kontroly.

služby: - rozvoj ľudských zdrojov - HR poradenstvo - osobné koučovanie.

služby: - poradenstvo a výučbu feng shui.

Firma Korn Ferry s.r.o. je medzinárodná poradenskou firmou s dlhoročnou históriou v odbore personalistiky. Svojim zákazníkom ponúkame predovšetkým poradenstvo v oblasti výberu, motivácie, odmeňovanie a rozvoja zamestnancov. Zbierame a analyzujeme dáta z celého sveta, vytvárame reporty a prezentácie. Sídlime na adrese Hvězdova 1716/2 b, Praha a ...

lektorka: - semináre osobného a profesionálneho rozvoja.

Mindset Coaching používa metódy pochádzajúce prevažne z oblasti vrcholového športu a športovej psychológie k zlepšeniu individuálnej výkonnosti v profesijnom živote. Coaching pre manažérov.

Zabezpečujeme služby v nasledujúcich oblastiach: -dodávání etalónov aktivity -poradenstvo v odbore IZ -ověřování meradiel aktivity -metrologické expertízy -ověřování dozimetrov pravá sumácie -ověř. meradiel DE neutrónov kalibrácia meradiel IZ Typový skúšky meradiel IZ.

Zabezpečujeme služby v nasledujúcich oblastiach: -sila a vážiace zariadenia -poradenstvo v metrológii -akustika a kinematika -metrologické expertízy -tvrdost a drsnosť -Laserové metrológia -TECHNICKÁ dĺžka -magnetické veličiny -Meracie transformátory -radiometrie a fotometria.

Zabezpečujeme skúšky telekomunikačných a elektrických zariadení a komplexnú technickú podporu plánovania a návrhu frekvencií na telekomunikačné služby.

služby: - tréning predajných zručností - koučovanie - organizačné poradenstvo.

TRADIČNÉ KARATE, člen Slovenskej únie Dento Karate-do. Zameriavame sa ako na KARATE tak i na FIGHT ART a v rámci rozvoja odvahy vykonávame obrad chôdza po žeravom uhlí.

služby: - vzdelávacie kurzy pre firmy, jednotlivcov: - manažérske zručnosti, projektový manažment, rozvoj komunikačných zručností a ďalšie.