Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Certifikovaná lektorka ponúka cvičenia a kurzy - inkontinencia, cvičenie panvového dna.

VA Akadémia sa zameriava na profesijné vzdelávanie a rozvoj Virtuálnych Asistentov.

Chcete previesť svoje skvelé nápady do reality? Snívate o tom, že budete módnym návrhárom? Vaše sny sa s nami splní! Aj keď treba s všetku tvorbou ešte len začínate, s nami v pokoji dostanete pod kožu, čo ozajstné nárhářství ponúka! V Draw Planet ochutnáte módne návrhárstvo. Nahliadnite s nami do správnych a zaujímavých princípov aj postupov!

Krav Maga Zone Kurz sebaobrany v centre Prahy. I.P. Pavlova. Učte sa od najlepších!

Táto inštitúcia nadväzuje na svojho predchodcu. Ponúka možnosť štúdia absolventom VOŠ a jednoročné pomaturitné štúdium jazykov (denné výučba). Do budúcnosti chce v spolupráci s akreditovanými zahraničnými univerzitami poskytnúť bakalárske a nadväzujúce magisterské študijné programy v odbore Právo a Ekonómia.

Naša spoločnosť sa zaoberá vývojom umelej inteligencie a jej využitím v aplikáciách, kde sa s nimi väčšina ľudí bežne stretáva. Zaoberáme sa tiež vzdelávaním a prezentácií nových trendov v oblasti.

Medzinárodná Montessori škola v Prahe (International Montessori School of Prague, materská škola a základná škola, s.r.o.) ponúka jedinečný a individuálny prístup ku vzdelávaniu každého zo žiakov. Deťom od osemnástich mesiacov do dvanástich rokov poskytujeme autentickej Montessori vzdelanie vedené plne v anglickom jazyku. Deti, ktoré prešli naším ...

Kultúrne centrum Prahy 5 je určené pre všetky vekové kategórie, môžete navštevovať záujmové krúžky ako je hra na gitaru, flautu, klavír, trúbku. Ďalej organizujeme kurzy maľovania a kreslenia pre malých i veľkých. Alebo si príďte zacvičiť.

Materská škôlka Hrošík Nová súkromná škôlka a jasličky pre deti od 2 do 6 rokov v pokojnej lokalite plnej zelene v Prahe 10. Príďte medzi nás.

Smile štúdio materská škôlka Súkromná materská škôlka s veľkým množstvom aktivít v cene. Rodinné prostredie, individuálny prístup, kvalifikovaný personál. Smile Studio prímestský tábor Organizujeme tiež letné prímestské tábory v Prahe a to v lokalitách - Prosek, Ládví, Florenc a ďalej Veľké Přílepy, Roztoky a Dejvice.

Vedecký inštitút Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. sa venuje vedeckým výskumom fyziky plazmy a jeho aplikáciami. Akadémia vied Českej republiky je tvorená z 53 vedeckých ústavov a my sme jedným z nich. Výskum, vývoj: - riadené termojadrové zlučovanie - využitie elektrických výbojov - generátory plazmy - interakcia plazmy s inými ...

Výskumný a vývojový ústav drevársky, Praha, š.p. poskytuje služby firmám drevospracujúceho priemyslu: - posudzovanie zhody - certifikácia - skúšanie stavebných materiálov a súvisiacich výrobkov a činností - overovanie stavebno - stolárskych výrobkov, drevostavieb - ochrana dreva - projektovanie. Fyzikálna a chemická laboratórium: ...

plavecký klub - plávanie pre deti a mládež - plávanie pre dospelých - individuálna výučba plávania - plávanie pre MŠ a ZŠ plavecký klub - plávanie pre deti a mládež - plávanie pre dospelých - individuálna výučba plávania - plávanie pre MŠ a ZŠ.

Etriatlon tréningové centrum - výučba plávania, plavecká škola - triatlonové škola - bežecká škola

filip Obr fotograf a CEO Filip Obr je jedným z popredných hotelových fotografov, ktorý má mnohoročné skúsenosti s vytváraním a riadením kreatívnych projektov vrcholnej kvality. Natáčanie a fotografovanie na tej najvyššej úrovni zahŕňa luxusné letoviská, hotely, špičkové residence, interiéry aj jedlo a pitie reštaurácií, to všetko ako v Českej ...

materská škola - predškolské vzdelávanie detí - česko-anglická materská škola. Ďalší pobočka - adresa: Navrátilova 69, Jirny - tel. 773 204 012.

služby: - klinický výskum (Fáza II-IV) a biostatistiky - správa klinických dát - kontrola kvality liečiv

FBE Bratislava, s. R. O. - vzdelávanie a poradenstvo Sme pôvodom česká vzdelávacia a poradenská spoločnosť.

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie aj dokumentácie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - koordinátor BOZP.

služby: - školenie v IT - vývoj software - registrácia vlastného AS čísla a IP adries - návrhy, realizácia siete, sietí

Elektrotechnický skúšobný ústav - certifikácia systému riadenia, výrobkov a ďalších služieb. Národno aj medzinárodne akreditovaná skúšobňa a certifikačný orgán v oblasti elektrotechniky. Prehľad špeciálnych skúšok: - elektrické - EMC - elektromagnetická kompatibilita - meranie hluku a vibrácií - hygienické skúšky - odolnosti proti ...

Materská škola špeciálne, Základná škola praktická a Základná škola špeciálne, Praha 9, Bártlova 83

Služby v oblasti farmaceutickej medicíny - klinické služby, riadenie projektov, monitoring, správa dát a štatistika - klinické hodnotenie.