Obchodná akadémia, odborné učilištia, priemyselné, odborné a umelecké školy a gymnáziá. V Slovenskej republike nájdete štátne aj súkromné školy, ktoré ponúkajú vysoký štandard výučby, nadštandardné technické vybavenie a tiež kvalitnú pedagogickú činnosť.

Súkromné stredné odborné učilište zaisťujúce výučbu dvojročných, trojročných a štvorročných odborov kuchár - čašník pre pohostinstvo, čašník, servírka, spoločné stravovanie.

Stredná odborná škola: -len denné štúdium pre absolventov základných škôl. -dĺžka štúdia 4 roky. Vyššia odborná škola: -trojročné štúdium -denné štúdium pre absolventov všetkých typov stredných škôl, na ktorých bolo štúdium ukončené maturitnou skúškou. Uplatnenie absolventov: -cestovné kancelárie všetkých typov -hotelový ...

Súkromné gymnázium Minerva zaisťuje štúdium ako v štvorročnom, tak aj v osemročnom cykle. Základom výučby na Súkromnom gymnáziu Minerva sú látka a predmety zhodné s učebnými plánmi na štátnom gymnáziu a vychádzajúce z osnov Ministerstva školstva, mládeže a telovýchovy. Možnosť výberu druhého cudzieho jazyka: -francúzština, nemčina, ruština, ...

Súkromná stredná škola výpočtovej techniky je stredná odborná škola s dlhoročnou tradíciou. Študijný odbor – Informačné technológie Špecializácia: - Grafické systémy a tvorba webových stránok - Správa počítačových sietí - Programovanie a databázové systémy Súkromná stredná škola výpočtovej techniky patrí medzi najmodernejšie vybavené ...

Súkromná stredná škola ponúka denné štúdium: trojročné učebné odbory kuchár, čašník, barman - výučný list; štvorročný maturitný odbor gastronómie - maturita.

- súkromná stredná školaštvorročná stredná odborná škola - ekonomické, verejnosprávne a podnikateľské zameranie

Stredná škola založená už 1993 zaisťujúca výučbu štvorročného odboru cestovný ruch. Nadštandardná výučba výpočtovej techniky a jazykov.

Súkromná stredná škola. Študijné odbory: - cestovný ruch - ekonomika podnikania..

Súkromné stredné odborné učilište: - autoelektrikár - čalúnik - čašník - servírka - inštalatér - klampiar - kominár - maliar - lakovník - pokrývač - tesár - zlatník - murár - mechanik opravár - predavač.

Súkromná stredná odborná škola zaisťujúca výučbu odboru podnikateľská administratíva (podnikanie, výpočtová technika). Typ štúdia: štvorročné, dvojročné a trojročné nadstavbové. Možnosť diaľkového štúdia.

Súkromná obchodná akadémia - možnosť bezbariérovej učebne

SOUp sa po celú dobu svojej histórie zaoberá prípravou budúcich profesionálov v potravinárskych odboroch. Okrem klasickej prípravy ponúka svojim žiakom všetkých odborov aj rôzne rozširujúce kurzy – barmanský kurz, kurz studenej kuchyne, kurz kávy. S novými trendmi v potravinárskych profesiách sa môžu žiaci zoznámiť na tuzemských, ale aj ...

Stredná škola: -Štátne všeobecné štvorročné a osemročné gymnázium.

Stredná škola: -štátne všeobecné gymnázium ponúka štvorročné a osemročné štúdium -stredná odborná škola zaisťuje výučbu štvorročných odborov manegement textilu a odevníctva, technické lýceum a informatika v ekonomike.

Stredná odborná škola. Štvorročné odbory: -stavebná prevádzka -elektrotechnika -prevádzková technika -stavebníctvo -autotronik - osobné automobily -verejnosprávna činnosť. Trojročné učebné odbory: -Karosár -Inštalatér -klampiar -Elektrikár -Malier, lakovník -Truhlár -Mechanik, opravár motorových vozidiel.

Stredná škola. Maturitné, bakalárske štúdium. Študijné odbory: - Agropodnikanie

Hotelová škola. Denné štúdium. Skrátené štúdium. Diaľkové štúdium. Obory: -Hotelníctvo -Obchodná akadémia.

Súkromné gymnázium Prvé súkromné jazykové gymnázium Hradec Králové Príjem záväzných prihlášok: -denne od 8.00 do 13.00 hodín alebo písomne na adresu školy do 15. marca šk.r. -škola prijíma študentov do kvinty štvorročného štúdia (pre absolventov základnej školy) -prijíma študentov do tercie šesťročného štúdia (pre absolventov ...

Stredná Hotelová škola v Mariánskych Lázňach je členom Európskej Asociácie Hotelových škôl. Štúdium: - Hotelierstvo a turizmus - Kuchár - Čašník, servírka - Gastronómia. Prax v gastronomických strediskách doma aj v zahraničí.