Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Hľadáte lekáreň, kde sa k Vám bude personál správať priateľsky a prípadne poradí pri výbere lieku? Lekáreň Dentimed, s.r.o. je tou správnou voľbou! Ponúkame predaj liekov a liečiv ako na lekársky predpis, tak aj vo voľnom predaji. Predaj zdravotníckych potrieb. Prevádzkujeme aj e-shop. - lieky, liečivá, farmaceutické výrobky, zdravotnícke ...

Vývoj a výroba liekov na báze kmeňových buniek v režime certifikovanej Správnej výrobnej praxe.

Distribúcia liekov a farmak a ošetrujúcej kozmetiky UNIDERMA. Distribúcia a predaj multivitamínových produktov: - Bloom - NATURESˇLIFE. - THERATECH

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - zásobovanie ordinácií -lieky, liečivá, vitamíny -zdravá výživa -dojčenská výživa -liečebná kozmetika -ortopedická obuv. Lekárenské poradenstvo.

Pokratická lekáreň. Lekáreň U Čierneho orla.

Lekáreň Korunka ponúka široký sortiment tovaru za trvalo prívetivé ceny. Máme bohatý vernostný systém s mnohými benefity. Prevádzkujeme profesionálne dermatologické centrum. Ponúkame odborné poradenstvo a vždy prívetivý prístup.

Spoločnosť s celosvetovou pôsobnosťou v oblasti starostlivosti o zdravie. Zameriava sa na výskum, vývoj, výrobu a predaj farmaceutických prípravkov, nutričných prípravkov, prostriedkov zdravotníckej techniky a diagnostiky.

Distribúcia kitov a rádiofarmák pre nukleárnu medicínu.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: -lieky -liečivá

Výroba: - farmaceutické špeciality, bylinné čaje.