Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Lekáreň U Apolinára. Pobočka. Maloobchod, predaj: -lieky, liečivá.

Výroba: -zdravotné prírodné produkty -bylinné čaje -masti -prírodná kozmetika -potravné doplnky -bylinné mydlá -eterické oleje.

Predaj a výroba mastí a liečiv na nervový systém, alergie, prechladnutie, na detoxikáciu, pokožku, pohybový aparát a pod.

Prevádzka lekárne. Výdaj liečiv, homeopatík a veterinárnych prípravkov.

Lekáreň ALMA. Meranie tlaku, predaj liečiv a mastí.

Privátna lekáreň. Predaj zdravotníckych potrieb.

Zaoberáme sa skúmaním liečivých prostriedkov. Pokiaľ máte záujem sa ohľadom tejto oblasti dozvedieť viac, stránky Pro Solution sú tu presne na tento účel. Naši experti sú tu kvôli tomu, aby pre vás poskytli všetky užitočné údaje z odboru farmakológie.

Predaj farmaceutického tovaru, dojčenskej výživy a potravinových doplnkov.

Lekáreň. Predaj, príprava, výdaj liekov.

Lekáreň. Internetový predaj, e-shop: -lieky -liečivá

Lekáreň zaisťujúca výdaj liekov a LP na recept, zdravotníckych potrieb na poukaz, voľne dostupné lieky, LP a zdravotnícke potreby príprava LP, vetrinárne liečivá, homeopatiká, vitamíny a potravinové doplnky, detská výživa, inkontinentné pomôcky

PRO.MED.SK Praha a.s. je popredná česká nezávislá farmaceutická spoločnosť s vlastnou vedecko-výskumnou základňou pre vývoj humánnych liekov. PRO.MED.CS sa špecializuje na výrobu tabliet, filmom obalených tabliet a kapsúl, ktorých denná produkcia presahuje 1, 5 miliónov kusov. Portfólio zahŕňa najmä gastrointestinálne, kardiovaskulárne a ...

Zelená lekáreň. Kompletný sortiment: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - doplnky stravy - vitamíny - zdravotná kozmetika - zdravotná obuv - detská výživa.