Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Lekáreň. Predaj: - farmaceutické prípravky - liečivá - kozmetické výrobky.

Lekáreň. Predaj: - farmaceutické prípravky - liečivá - kozmetické výrobky.

Lekáreň. Predaj: -liečivá -drogistický tovar.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - zdravotnícky materiál - zdravotná obuv, topánky. Sídlo firmy: - Palackého trieda 924/105, Brno - Kráľovo Pole.

Lekáreň. Predaj: - lieky - farmaceutické prípravky - liečivá - kozmetické výrobky. Sídlo firmy: - Palackého trieda 924/105, Brno - Kráľovo Pole.

Internetová lekáreň + kamenné lekárne v Prahe a stredných Čechách. Možnosť osobného prevzatia a liekové poradenstvo. Objednávky môžete realizovať NON STOP - 24 hodín denne

Pod značkou MEDIPOINT® prichádza na slovenský trh prvý skutočne funkčný systém pre exkluzívny a riadený priamy predaj vybraných vyhradených liekov, zdravotníckych pomôcok a doplnkov stravy mimo lekárenského segmentu. Reaguje tak na požiadavky zákazníkov rozšíriť predaj vybraných, voľnopredajných liekov mimo tohto tradičného predajného miesta. ...

Výdaj liekov na recept Príprava liekov podľa predpisu Medikamenty všetkého druhu

Farmaceutický a chemický priemysel. Výroba: - nebezpečné chemické prípravky.

Na portáli www.e-Leciva.com nájdete široký sortiment voľnopredajných liečivých prípravkov a doplnkov stravy. KATEGÓRIA : - afrodiziaká - čaje - dentálna hygiena - chudnutie - imunita - kozmetika a drogéria.

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -Činnosť technických poradcov v oblasti ochrany vôd a životného prostredia -Reklamná činnosť a marketing

Predaj prístrojov pre osobnú a profesionálnu rehabilitáciu Magnetoterapia ARTROGEL - predaj prírodných oleogélov na kĺby, cievy a chrbát a na masáž bolestivých miest

E-shop MOJA LEKÁREŇ . Maloobchod, predaj: - lieky - zdravotnícke potreby

Lekáreň - diétne výrobky bezlepkové - homeopatické lieky alternatívna medicína - dojčenská výživa - kozmetické výrobky - potravinové doplnky - veterinárne prípravky merania tlaku - poradenstvo výživové - protifajčiarske.

Lekáreň. Výdaj, predaj: -lieky -homeopatia -zdravotnícky, obväzový materiál -dojčenská výživa -vitamínové prípravky -liečebná kozmetika.

Lekáreň. Predaj, výdaj, príprava: -lieky.