Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Predaj, rozvoz - špecializovaná zdravotnícka predajňa - inkontinenčné a stomické pomôcky

Veterinárny lekár, ordinácie: - Peč o hospodárske zvieratá - reprodukcie dobytka - inseminácie - výživa prežúvavcov - úprava paznechtov.

Rehabilitačné centrum Šumava - rehabilitácia, fyzioterapia. Súkromná ordinácie - adresa: Na Nábrežie 3, 370 01 České Budějovice.

v súčasnosti neprijíma nových pacientov

Spoločnosť MEDIPHARMA CZ s.r.o. prevádzkuje internetový obchod, e-shop, so zdravotníckym materiálom a potrebami, rehabilitačnými a ortopedickými pomôckami a lekárskymi nástrojmi.

Veterinárna ordinácia MVDr. Vladimír Vavrín poskytuje kompletnú veterinárnu starostlivosť pre domáce aj hospodárske zvieratá. Ošetrujeme psy, mačky, fretky, králiky, plazy, hlodavce aj exotické vtáctvo. Naša ordinácia nájdete v Českých Budějoviciach, Hlbokej nad Vltavou a Dobrej Vode. Veterinárna ordinácia, zverolekár, veterinár: - ...

Veterinárna klinika - pohotovosť na tel. 602 706 711.

Služby: - ošetrovateľská, opatrovateľská služba.

Kliment Janda sa zaoberá výrobou a predajom prípravku na liečbu lupienky (psoriázy). Kozmetický prípravok, olejček, je vyrobený špeciálnou technológiou zo žĺtkov slepačích vajec a neobsahuje žiadne chemické prísady, nemá vedľajšie účinky a môžu ho používať aj deti. Výroba, predaj: - Jandov kozmetický prípravok na liečbu lupienky, olejček zo ...

Estetika, estetická ambulancia - depilácia - akustická vlna: bezpečná terapia celulitídy a lymfatických opuchov. Múdr. Ján Šmejkal -interna, reumatológia, obezitológia.

Služby - výživové poradenstvo. E-shop - zdravá výživa - diétne potraviny.

Ortodoncia - liečime deti i dospelých pomocou fixných aj snímacích aparátov (rovnátok).

Chemické laboratórium: -komplexné analýzy pre životné prostredie -analýzy potravín, biologického materiálu pre poľnohospodárstvo a priemysel.

Internetový obchod, e-shop: - antikoncepčné pesary - ekologické menštruačné vložky, tampóny, penové tampóny.