Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Vybavenie záchranných služieb, nemocníc a ordinácií technikou a príslušenstvom. Predaj, servis: - lekárska technika WEINMANN-HAMBURG - ventilátory, odsávačky, kufre - kyslíková a apnoeterapia - defibrilátory MEDTRONIC. Servis: - vybavenie vozidiel záchrannej služby.

Pracujeme s biorezonančným prístrojom Bicom Optima. Diagnostikujeme príčinu ochorenia a následne efektívne aktivuje samoliečiace schopnosti organizmu. Biorezonancia je úplne neinvazívna a bezbolestná. Pomáhame efektívne s chudnutím a odvykaním od fajčenia.

Logopedická ambulancia. Mgr. Ritterová Sofia +420 777 302 135 PaedDr. Suchá Mirjana +420 721 645 557 Mgr. Košková Pavla +420 736 708 618

Činnosť: - pôrodná asistentka - cvičenie pre tehotné - popôrodné cvičenie s bábätkami.

Osteologická ambulancia: - diagnostika, liečba osteoporózy.

Rehabilitačné centrum Šumava: - rehabilitácia - fyzioterapia.

Agentúra domácej zdravotnej starostlivosti.

Detská ordinácia- ambulancia praktického lekára pre deti a dorast MUDr. Lenka Chromčáková detská sestra : Jana Fritzová zastupujúci lekár MUDr. Yahia Jabali Ordinačné hod.: pre chorých Po, Út, Št, Pi: 8-9:30 hod. pozvané kontroly 9:30-11:30 hod. St: 13-17 hod Možnosť telefonického objednania.

Služby: - masáže - kozmetika - bankovanie - permanentný makeup

Kardiologická ordinácia. Kardiológia. Echokardiografia.

Predaj produktov očnej optiky: - dioptrické okuliare - kontaktné šošovky - slnečné okuliare.

Veterinárna klinika: -zameriavame sa na chorby malých a exotických zvierat -sono. Vybavenie digitálny RTg, sono, hematologický a biochemický analyzátor idexx, inf. pumpy...