Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Zdravotnícke zariadenia - korektívna dermatológia - chirurgia - laserterapia.

Predaj, oprava, servis: - zdravotná a laboratórna technika

Vozíky a rehabilitačné prostriedky pre deti, dospelých a seniorov. Výroba, predaj, informačný servis, poradenstvo v oblasti kompenzačných, rehabilitačných a ortopedických pomôcok a zdravotníckych pomôcok. Ponúkame: - palice - barle - chodítka - rolátory - toaletné kreslá - vaňové zdviháky - sedačky do vane a na nej - ...

Alternatívna medicína, liečiteľské a bylinkárske schopnosti.

Služby: -elektronické zabezpečovacie systémy -stráženie objektov -čistenie peria, šitie prešívaných diek -kovovýroba. Predaj, montáž: -fólia. Ubytovanie: -penzión Kvilda.

Služby - rehabilitácia - masáže - solárium Výukové kurzy - prednášky

W&ET Team, Water & Envir. Technol.Team - výskumná a konzultačná činnosť v odbore technológie úprava vody.

Maloobchod, predaj: -plienkové nohavičky, absorbčné nohavičky TENA PANTS -predaj všetkého zdavotníckeho materiálu -zdravotná obuv, bandáže, ortézy, barle -ovinadlá, náplasti, digitálne tonometre -jednorazové ihly, striekačky, náplasti -rukavice, šijací materiál. Bezplatný odvoz inkontinenčných a stomických pomôcok, rozvoz vykonávame ...

Ponúkame komplexnú liečbu lymfedému a lymfatické drenáže, ktoré vrelo odporúčame všetkým po každodennej či športovej záťaži, ako prevenciu pred ochorením a tiež na relaxáciu.

Veľkoobchod, maloobchod: -konopné výrobky -papier -odevy -povrazy -kozmetika -farby, laky.

Nechtové štúdio - manikúra - pedikúra Masáže

Naša spoločnosť sa zameriava na ponuku poradenstva v oblasti výživy.

Veterinárna nemocnica s kvalitným vybavením na diagnostiku a liečbu malých zvierat, vrátane počítačového tomografu.