Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Služby: -diétny program na chudnutie pod lekárskym dohľadom s využitím akupunktúry -trvalé zníženie váhy -akupunktúra -analýza prvkov z vlasov -rozbor stavu organizmu.

Zdravotníctvo: -stomatológ, stomatologická ordinácia -zubný lekár, zubár. Služby: -všetky bežné zubné výkony a zavádzanie zubných implantátov.

Dentaway s.r.o. prevádzkuje zubnú ordináciu v Zlíne.

Praktický lekár pre dospelých. Ordinačná doba: Pondelok 07:00 – 13:00 Utorok 07:00 – 13:00 Streda 12:00 – 18:00 Štvrtok 07:00 – 13:00 Piatok 07:00 – 13:00

Bc. Lenka Vrlová, DiS. je pôrodná asistentka, ktorá poskytuje predpôrodný kurz, tehotenskú poradňu, sprievod k pôrodu, popôrodnú návštevu a laktačné poradenstvo.

Rekondičné a regeneračné masáže. Bankovanie. Dornova metóda.

Masážny salón služby: - masérske, rekondičné a regeneračné služby - masáže klasické - masáže plôšok nôh - detoxikačné masáže.

Hotel Kryštál. Zloženie izieb: - 12x dvojlôžková - 2x apartmán. Wellness centrum: - whirlpool - sauna - masáže.

Druidské masáže. Masáž: - druidská celého tela - základná masáž - chrbát a šija - lávové kamene - aromaterapeutická - relaxačný - športové - reflexná masáž chodidiel, nôh, rúk - uvoľňujúca masáž tváre, hlavy, šije. Bylinný zábal na chrbát. Používam výhradne prírodné ingrediencie.

Sanaplasma je biofarmaceutická spoločnosť s ústredím vo Švajčiarsku. Naším poslaním je bezpečný a efektívny odber ľudskej krvnej plazmy určenej na frakcionáciu založený na dôvernom partnerstve s darcami plazmy.

Lekáreň. Predaj: -lieky, vitamíny -čaja -dojčenská výživa -kozmetika s liečebným účinkom.

Lekáreň lemon. Eshop, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa.

Lekáreň Lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detská lekárka, detský lekár -pediatria. Ďalšia ordinácia: -Fryšták-Horná Ves, Ku Skalce 314 tel.: 577911244 -Lukov, Hradská 1 tel.: 577116106 .

Kompletné kozmetické služby. - ošetrenie pleti - úprava obočia - farbenie obočia a rias - epilácia. Predaj kozmetiky na domáce použitie. Ďalšie služby: - liftingové ošetrenie - masáže tváre, krku, dekoltu - reflexná masážna terapia - športová masáž celého tela ai.

Najlacnejšie optika na trhu. Široký výber okuliarových skiel a rámov. Meranie zraku.

Najlacnejšie optika na trhu. Široký výber okuliarových skiel a rámov. Meranie zraku.

Relaxačné a regeneračné masáže: - lávovými kameňmi - čokoládová - indická masáž hlavy - peeling tela - aromaterapeutická masáž.

Internetový obchod, eshop, predaj: - tréner očí Vision Fix - dierované okuliare - potreby pre masérov, kozmetičky.

Privátne wellness: - vírivá vaňa - fínska sauna - aróma sauna - ochlazovna.

Ortopédia Slavičín. Ortopedická a rehabilitačná ordinácia. Vyšetrenie bedrových kĺbov u novorodencov a dospelých. Liečba, prevencia, rehabilitácia pri funkčných ochoreniach, v prípade vrodených a získaných deformít.

Anna Fojtov prevádzkuje v Slavičíne v okrese Zlín samostatné stomatologické laboratórium. Zaoberáme sa výrobou fixných aj snímateľných zubných náhrad. Ďalej vyrábame zubné korunky aj mostíky v rôznych prevedeniach a tiež rozličných cenových reláciách. Naše služby: - stomatologické laboratórium - protetika - výroba a opravy fixných aj ...