Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Služby pre seniorov a osoby so zdravotným postihnutím - pomoc s hygienou - dohľad, osobné asistencie - dopravod.

Očné ordinácie MUDr. Tomáš Kuběna, s.r.o. je zameraná nielen na štandardné očné vyšetrenie, ale aj na v súčasnosti najkomplexnejšie vyšetrenie zeleného zákalu, s využitím najmodernejších zobrazovacích metód. V každodennej práci sa snažíme, aby v rovnováhe s ľudským a citlivým prístupom k pacientom bola aj naša odbornosť. Každý z našich lekárov má ...

Centrum prenatálnej diagnostiky a genetiky v Zlínskom regióne. Genetická poradňa a konzultácie: -sledujeme priebeh tehotenstva so zvýšenou pravdepodobnosťou výskytu vrodených vývojových chýb plodu.

MUDr. Mária Klátilová je všeobecná praktická lekárka pre dospelých v Zlíne-Malenovice. služby: -preventívny prehliadky -pracovný lekárske prehliadky kategórie 1 u registrovaných pacientov -posudková činnosť (vodičský, zbrojný, potravinársky preukaz, spôsobilosť k štúdiu, a pod.) -dispenzární starostlivosť (arteriálna hypertenzia, DM 2. ...

Súkromná zubná ordinácia: - komplexná starostlivosť o Váš chrup - estetická stomatológia - protetika, zubné náhrady - ošetrenie zubných kanálikov - dentálna hygiena.

Zdravotníctvo: -interná ambulancia -centrum diabetickej nohy -angiologická (cievna) poradňa, angiológia -diabetologická poradňa,diabetológia.