Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Predaj, montáž :. - krby, kachle a komíny od návrhu až po realizáciu. Kachliarskej a kominárske stavby.

Stolárska výroba, stolárstvo, dyhovanie, lisovanie umakart. interiéry: -truhlářské výrobky -dodání interiérov. exteriéry: -venkovní nábytok -Detská ihrisko, pergoly -terasy a obklady fasád.

Komplexné služby v oblasti návrhy logistického usporiadania a realizáciou vybavovanie administratívnych, bytových a hotelových interiérov nábytkom. Kancelársky nábytok: - rady WALK, TEAM, TEAM-METAL, WING, WING- METAL, SENATOR, MAYA, SYMBOL, EGO, SMART - tvarované stoly, ergonomická pracovisko, záruka 5 rokov - kancelárske ...

Český výrobca nábytku do domu, bytu aj na záhradu. Zameriavame sa tiež na realizáciu pergol, zastrešenie bazénov, zasklenie terás a pergol. Pohodlne vyberať môžete aj na našom e-shope s nábytkom: - ohnisko - vešiakové steny - konferenčné stolíky, stolíky, vešiakové skrine a ďalšie.

Smartdeco s.r.o. sa zameriava na predaj a požičiavanie sedacích vakov, náhradných výplní a doplnkov.

Dodávky, montáž, servis: - klimatizácia - chladenie - elektronické zariadenie, el. rozvádzačové skrine, serverové skrine - vzduchotechnika - ventilácia budov Solárne systémy, tepelné čerpadlá. Poradenstvo, projekcia. Stavebná činnosť. Dodávky a služby v odboroch klimatizácia, chladenie, vzduchotechnika, tepelné čerpadlá, solárne ...

predaj: - sporáky JOTUL, ABX, LA NORDICA -litinová a kachľová pec, krbové kachle -mobilné vírivá vaňa

Elektroinštalácie, montáž: - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy - zabezpečenie, monitoring a príslušenstvo vozidiel E-shop: - LED osvetlenie

Predné internetový hobbymarket. Sme už cez desať rokov špecialisti na suchú a hrubú výstavbu. Nakúpite u nás sadrokartóny, OSB dosky, tepelnej izolácie z polystyrénu a vaty, omietky, fasády, ploty a pletivá. Ponúkame tiež široký výber stavebného príslušenstva.

Vzduchotechnika: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - kúrenie - solárne systémy -projekce, dodávky, montáž a servis

Firma sa zameriava na regálové systémy a kompletné vybavenie kancelárií a iných predajných interiérov. Tiež montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.

Výroba, predaj: - elektrické krby a ostenia - elektrické krbové vložky (kúri) značiek EWT, Dimplex, Faber, Ruby, Crossley, Adam - krbové ostenie vo viacerých farbách (až 11 farieb) Vlastné produktová rada ostenie s možnosťou úprav podľa priania zákazníka (rozmery a farba). Výroba ostenia v SR. Poskytujeme záručný i pozáručný servis, ...

oblečenie: - šaty, blúzky, nohavice - svetre, kabáty, saká - sukne, tričká, mikiny - zimné bundy - kabelky - čiapky, šály - pásky, náramky

Predaj, e-shop: - domáce potreby - LED osvetlenie - doplnky pre dom aj záhradu

Smrek Interier s.r.o. sa zameriava na návrhy interiérov a výrobu lakovaného nábytku z dyhy a laminovaných dosiek.

Glass 4 design, s.r.o. sa zameriava na výrobu dizajnových predelov miestností zo sklenených brúsených kameňov rôznych tvarov a farieb.

Insta-on s.r.o. sa zameriava na inštalatérske a kúrenárske práce, výmeny elektrických bojlerov a vodomerov, montáž vaní, sprchovacích kútov a krbov a na obkladačské práce.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

LEDito s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu interiéru, kancelárií, hotelov, reštaurácií a barov.

FLOW STORE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj obliečok, osušiek, prestieradiel a ďalšieho bytového textilu.

SUMTECH s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, rozvody, meranie a regulácia a opravy a revízie elektrických zariadení.

Inžinierska a projekčná činnosť v investičnej výstavbe, systémové riadenie stavieb, obchodné zastúpenie SPAGNOL Mobili s.r.l., dovoz Talianskeho nábytku, 3D Render expert.

Oficiálny zástupca talianskeho výrobcu nábytku, predaj: - kuchyne - kancelársky nábytok - bytový nábytok - sedačky.

Doormont, s.r.o. sa špecializuje na montáž elektrických i ručne poháňaných dverných a bránových systémov a montáž a servis požiarnych systémov.

VO SVETLE NOVÉHO POHĽADU Obchod, predaj, poradenstvo, dodávky, projekty: -interiérová a exteriérové svietidlá -bytová, kancelárska -svítidla z ručne fúkaného trojvrstvového skla. služby: -návrhy osvetlenie bytov, domov, kancelárií, obchodných priestorov, priemyselných závodov, fasád a historických objektov -spracovanie ...