Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Firma TRUHLÁRSTVO BRNO - Jiří Hemzal so sídlom v obci Útěchov v Juhomoravskom kraji sa zaoberá výrobou nábytku na mieru. Vyrábame predovšetkým zariadenia interiérov, kancelárií a vybavenia do reštaurácií. Súčasne tiež ponúkame výrobu obalov pre medzikontinentálnu dopravu – rôzne typy debien. V rámci svojej činnosti pre svojich zákazníkov ...

Čistenie kobercov a čalúnenie - čistenie interiérov áut aj u zákazníka, umývanie okien, predaj vysávačov na celý život zn. Lindhaus.

Výroba, montáž: -plastové okná, dvere, výklady, zimné záhrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -projekt zelená úsporám. Predaj, montáž: -drevené EUROOKNÁ TWW* -strešné okná FAKRO -tieniaca technika.

Predaj, montáž, výmena, služby: -plastové okná a dvere (PVC profily VEKA Softline AD) -drevené a hliníkové okná a dvere -sekčné garážové vráta -montáž do novostavieb, výmena existujúcich okien a dverí -doprava na miesto stavby -vybúranie starých okien zadarmo.

Svetová jednotka vo výrobe kožených sedacích súprav a najväčší taliansky výrobca nábytku. Výhradné zastúpenie talianskej firmy Natuzzi Italia. Predaj talianskeho nábytku Praha, Brno: - luxusné kožené aj látkové vysoko pohodlné a kvalitné sedacie súpravy - kreslá - jedálenské stoly a stoličky - postele, stolíky - nábytok - steny, ...

Zámočnícka výroba, zámočníctvo: -výroba mreží -ploty, brány -mřížové dvere -nůžkové mreže -TETRA mreže -zakázková výroba.

Dodávka, výroba, predaj, výstavba, montáž, oprava všetkého oplotenia brán a bránok podľa požiadaviek zákazníka. Oplotenie rodinných domov, domy, obytné objekty, pozemky, firmy, stavenisko, športoviská, školy, parky aj rizikové miesta.

ESLINE s.r.o. sa zameriava na návrhy, realizáciu a predaj osvetlenia pre priemyselné a logistické areály.

FOLZA s.r.o. sa zameriava na stavby a rekonštrukcie domov a bytov, výkopové práce, montáže klimatizácií, zabezpečenie, kamerových systémov a na elektroinštalačné práce.

Spoločnosť Instalatér Brno sa zaoberá všetkými vodo inštalatérskymi, kúrenárskymi, murárskymi, maliarskymi, natieračskými a elektrikárskymi prácami. Realizujeme kompletnú rekonštrukciu bytov, kúpeľní a bytových jadier. Vykonávame dodanie a montáže plávajúcich podláh a kuchynských liniek. Zaistíme výrobu a montáž vstavaných skríň na ...

Elektropal s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, ozvučenie a bezpečnostné a kamerové systémy.

Stolárske práce. Zákazková výroba nábytku: - kuchynské linky - kancelársky nábytok - nábytok do interiérov reštaurácií - vstavané skrine.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Centrum interiéru, projekčná kancelária Predaj, realizácia: -Dvere vchodové, vnútorné, bezpečnostné, protipožiarne, obložkové zárubne (PRUM, Masonite, Sapeli, Stylus i.) -podlahy laminované, vinylové, pvc, drevené, prírodné pvc, masívne drevené (Tarkett, Parador, Quckstep, Kronotex, Balterio, Kahrs, Europarkett, DESIGNline, Thermofix, ...

Návrh, dodávka, montáž: - tieniaca technika - žalúzie, rolety - vonkajšie žalúzie - markízy - tapety - slnečníky.

Pavel Strejček sa zameriava na ručnú výrobu nožov a puzdier a na brúsenie nožov.

Techhouse s.r.o., odštepný závod sa zameriava na predaj štúdiovej, zvukovej, hi-fi, DJ a svetelnej techniky, slúchadiel, káblov, LP dosiek a nábytku.

Interiér Akcent s.r.o. sa zameriava na návrh, výrobu a montáž interiérov, kuchýň a nábytku.