Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Spoločnosť KAPEN Press s.r.o. sa špecializuje na montážne a demontážne práce všetkých tvárniacich strojov. Vykonávame stavanie, pokladanie a sťahovanie ťažkých tvárniacich strojov v ťažko dostupných priestoroch iba za pomoci hydraulických zdvihákov. Ďalej našim zákazníkom ponúkame malé, veľké i GO opravy tvárniacich strojov, ktoré môžeme vykonávať ...

E-shop zameraný na kúpeľne - sanitu, kúrenie - ohrev vody a inštalácie. Rekonštrukcia kúpeľní, kúrenie, bytových jadier, vrátane poradenstva, návrhov, realizácia na kľúč.

Logistické centrum, vzorkovňa kúpeľní. Veľkoobchod, predaj: -kúrenárska technika, kúrenársky materiál -inštalačná technika, vodoinštalatérsky materiál -plynové kondenzačné kotly -sanitárna technika, sanitárna keramika -vybavenie kúpeľní, kúpeľňový nábytok.

Veľkoobchod, predaj: - vybavenie kúpeľní: - kúpeľňový nábytok - obklady, dlažby - inštalačný materiál. Poskytujeme poradenstvo pri výbere vybavenia do kúpeľne aj celého bytu. Máme skúsených dizajnérov, ktorí Vám sú k dispozícii.

Veľkoobchod, predaj: - vybavenie kúpeľní: - kúpeľňový nábytok - obklady, dlažby - inštalačný materiál. Poskytujeme poradenstvo pri výbere vybavenia do kúpeľne aj celého bytu. Máme skúsených dizajnérov, ktorí Vám sú k dispozícii.

Dodávka a montáž: - žalúzie - interiérové, exteriérové, atypy - rolety - markízy - okná - eurookná - garážové brány Hörmann služby: - zameranie a kalkulácia zadarmo - servis a dlhoročná záruka - porada s architektom zdarma.

Tieniaca technika: - vonkajšie - rolety, žalúzie, markízy - vnútorné - vertikálne a horizontálne žalúzie, siete proti hmyzu práca: - výškové, maliarske - natieračské, stavebné

Maloobchod, predaj: -nábytok (bytový, kancelársky, detský, kuchynský atď.) -bytové doplnky -bytový textil (obliečky, uteráky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korok) -domáce, kuchynské potreby -sklo, porcelán.

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chladenie, klimatizácia, rekuperačné jednotky tepelných čerpadiel -realizácia, záručný aj pozáručný servis -zariadenie do bytov, rodinných domov, kancelárskych priestorov, hotelov -zariadenia od popredných výrobcov LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Ponúkame komplexné služby v oblasti vykurovania, chladenia a vetranie budov. Zaistíme vhodné riešenie vašich predstáv od návrhu po realizáciu a prípadne následný pravidelný servis.

Martin Vodvárka sa zameriava na výrobu a predaj sviečok zo včelieho vosku a na svojom e-shope predáva aj knôty a vianočné ozdoby.

Návrhy, predaj a realizácia osvetlenia: -domu -Byť -zahrad -priemyselných objektov atď.

Hlavnou činnosťou našej firmy je nákup dreva ďalej potom jeho spracovanie na píle a predaj reziva. Vyrábame všetky stavebné rezivo a sušíme vo vlastných moderných sušiarňach. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, sklad: -OSB dosky a ich lacnejšie alternatívy -laminátové podlahy najrôznejších dekorov -plovoucí podlahy -palubky a ...

Všetko pre remeslo, priemysel a obchod. Veľkoobchod so železiarskym tovarom, železiarstva. On-line webkatalog vrátane ceny sú k dispozícii na našich www stránkach. Najširší sortiment železiarskeho tovaru. Kovanie a spojovacia technika: Stavebné kovanie - okenné a dverové kovania - odkvapnice, parapety, tesnenia - dverné závesy, ...

predaj: -prírodné Futonové postele a matrace -rámy posteľou a matrac z prírodných materiálov pre kvalitné a zdravé spanie.

Predaj, montáž, inštalácia, revízia, opravy, servis: -elektrické zariadenie NN -hromozvody -telefónne rozvody -rozvádzače -osvetlenie -elektroinštalácia.